Induksi Preheating las Steel pipe

Induksi Preheating las Steel pipe Jeung High Frequency Élmu sarta Sistem

Obyektif Pikeun preheat hiji pipa baja ka 500ºF (260ºC) sateuacan las.
Rakitan aci Baja Bahan 5 "ka 8" OD (127-203.2mm) kalayan zona panas 2 "(50.8mm).
Suhu 500ºF (260ºC), upami suhu anu langkung luhur diperyogikeun, waktos panas tiasa ditingkatkeun.
Frékuénsi 60 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-60kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF pikeun total 8 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil multi-péngkolan dua posisi "C" coil, tiasa disetél dina busbar dianggo manaskeun zona panas anu dipikahoyong. Coil kasebut tiasa diatur pikeun nyocogkeun sababaraha rupa pipa diaméterna. Aci diputer dina perlengkapan sareng dipanaskeun salami 3 menit kanggo ngahontal suhu 500ºF (260ºC).
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Preheating nyegah shock ka aci anu ngaleungitkeun retakan dina fase las.
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik.
• Bahkan distribusi manaskeun antara shank sareng leungeun baju.

induksi preheating las pipe baja

 

 

 

 

 

 

induksi preheating pipe baja saméméh las