induksi Preheating

gambaran

Naon preheating induksi?

induksi preheating nyaéta prosés dimana material atawa workpieces anu dipanaskeun ku induksi saméméh processing salajengna. Alesan pikeun pre-panas rupa-rupa. Dina sambungan kabel sarta kawat industri, cores sambungan kabel nu pre-dipanaskeun saméméh insulasi Tonjolan. Steels strips nu pre-dipanaskeun saméméh pickling na palapis séng. Induksi preheating ogé softens logam saméméh bending, sarta prepares tabung na pipa keur las. Mobile preheating solusi mempermudah perbaikan onsite tina rakitan bearing.

Naon anu kauntungan?

DAWEI induksi sistem preheating pisan efisien, hasilna tabungan énergi utama. Nalika preheating strips baja tur kabel sarta kawat, panyaarah dioda mastikeun faktor daya tetep 0.95, sahingga ngaleungitkeun waragad daya reaktif. kali siklus anu pondok pisan. Jeung cocog otomatis kontinyu hartina coil tunggal tiasa ngadamel Bulan produksi lega. Induksi preheating sistem anu kompak sarta gampang pikeun ngahijikeun kana garis produksi nu aya atawa rencanana.

Dimana ieu dinya dipaké?

induksi preheating ieu padamelan di otomotif, mékanis, aeronautical, electrotechnical, barang bodas sarta industri shipbuilding. A aréa utama pamakéan ieu preheating pikeun las. Sistem pemanasan cooling hawa induksi MYD seri urang anu dipaké dina sektor lepas pantai keur preheating weld onsite. MYD runtuyan unit cooling hawa panas nu ogé remen flown kana platform minyak jeung bandara nedunan perbaikan jeung perawatan.

alat-alat naon anu aya?

Sistem pemanasan MYD hawa cooling induksi anu primér dipaké pikeun preheating perlakuan pemanasan weld prosés.