induksi preheating rod tambaga

induksi frékuénsi luhur rod tambaga preheating sareng konektor pikeun aplikasi époksi curing

preheating induksi rod tambaga sareng konektor pikeun aplikasi époksi curing

Tujuan: Pikeun ngahanaskeun sabagian tina batang tambaga sareng konektor persegi panjang kana suhu sateuacan épéksi epoksi nalika prosés manufaktur pikeun pengkolan listrik
Bahan: Pelanggan nyayogikeun batang tambaga berlapis (12 "x 2" x 1 "/ 305mm x 51mm x 102 mm) sareng konektor
Suhu: 302 ºF (150 ºC)
Frékuénsi: 25 kHz

Parangkat manaskeun induksi:

-DW-HF-60kW 15-45 kHz Sistim pemanasan induksi dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung opat kapasitor 21 μF

alat pemanasan induksi frékuénsi luhur
- Posisi tunggal tujuh péngkolan hélik induksi pemanasan coil dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu

Prosés Pemanasan Induksi

Batang tambaga sareng konektor disimpen dina jero induksi pemanasan coil sareng kakuatanna dihurungkeun. Bagian anu dipanaskeun nepi ka suhu dina 55 detik. Saatos dipanaskeun ka suhu, bagian na dipindahkeun sareng prosés curing epoxy / citakan lumangsung. Kliénna nganggo oven ageung pikeun panaskeun batang ieu, anu
éta biaya henteu cekap. Induksi nawiskeun metode pemanasan anu langkung gancang sareng langkung efisien.

Hasil / Kauntungan - Kacepetan: Induksi manaskeun bagéan kana suhu kalayan gancang
- Kekecapan: Induksi mangrupikeun cara anu langkung épisién pikeun manaskeun bagian-bagian ieu kana suhu upami dibandingkeun sareng aranjeunna
oven ageung
- Precision: Induksi dimungkinkeun pikeun nganaskeun bagian tina rod anu diperyogikeun pikeun manaskeun