induksi preheating saméméh las pipe baja

Induksi Preheating Sateuacan Las Pipa Steel

ieu aplikasi pemanasan induksi nembongkeun preheating of pipe baja saméméh las kalawan 30kW hawa-tiis suplai kakuatan induksi na coil hawa-tiis. Inductively preheating sahiji bagian pipe bisa dilas ensures waktos las gancang sarta kualitas hadé tina gabungan las.

Industri: Manufaktur

Parabot: HLQ 30kw hawa tiis induksi manaskeun

Waktos: 300 detik.

Suhu: Dibutuhkeun tina suhu lingkungan 600 ° C +/- 10 ° C (1112 ° F/ +/- 50 ° F)

Bahan: Pipa baja

Rincian pikeun pipa baja nu dilas:
Jumlah panjang: 300 mm (11.8 inci)
DIA: 152.40 mm (5.9 inci)
Ketebalan: 18.26 mm (0.71 inci)
Panjang pemanasan: 30-45 mm ti tengah (1.1 - 1.7 inci)

Detil pikeun piring baja dilas.
Jumlah ukuran: 300 mm (11.8 inci) X 300 mm (11.8 inci)
Ketebalan: 10 mm (0.39 inci)
Panjang pemanasan: 20-30 mm (0.7-1.1 inci) ti tengah.

Rincian panyesuaian pikeun pipa baja dilas:
Materi: Mika.
Jumlah Ukuran: 300 mm (11.8 inci) X 60 mm (2.3 inci)
Ketebalan: 20 mm (0.7 inci)
Suhu hawa 900 ° C (1652 ° F)

prosés:

Kami nganggo sistem pemanasan induksi 30kW anu disejukkeun ku hawa sélulér anu ngamungkinkeun urang gampang mindahkeun sistem sareng coil pemanasan ka sababaraha lokasi las, tanpa kedah nyayogikeun sistem penyejukan cai atanapi selang tambahan.

pemanasan induksi nyadiakeun panas konsisten sapanjang prosés. Suhu preheat tiasa gampang diukur nganggo alat ngawaskeun suhu. Métode pemanasan induksi éfisién pisan sabab ngaminimalkeun leungitna panas anu sering kajantenan nalika metode pemanasan sanés.