induksi roda aluminium preheating pikeun lukisan semprot

gambaran

induksi roda aluminium preheating pikeun lukisan semprot

tujuan: Aplikasi lukisan semprot ieu meryogikeun pemanasan matérial. Salaku tambahan, aya sarat yén matéri henteu kedah tiis handapeun suhu udagan anu tangtu sateuacan disemprot.

pemanasan induksi roda aluminium
material : Bagian anu disayogikeun ku Pelanggan
suhu : 275 ºF (135 ºC)
prekuensi : 8 kHz

pakakas :

DW-MF-70kW Sistim pemanasan induksi, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung tilu kapasitor 27 μF pikeun total 81 μF
- Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.

Prosés Pemanasan Induksi

Kombinasi hélik / pancake kombinasi multi-péngkolan dianggo. Roda aluminium 22 "dilebetkeun kana coil sareng dipanaskeun salami 30 detik ka suhu 275 ºF. Nalika pemanasan dieureunkeun, bagian na tetep dina atanapi di luhur 150 ºF salami 108 detik, minuhan sarat panas target.

Hasilna / Mangpaat pemanasan induksi nyadiakeun:
Sebaran panas -Seragam dina kabayang
Kontrol -precise tina manaskeun sareng pola
-Kefisiensi; ngirangan biaya énergi

induksi pemanasan hub roda otomatis aluminium