Teori Pemanasan Induksi PDF

PANGGIHAN KUDU munggaran nyatet nalika kapanggih yén panas ngahasilkeun dina trafo sareng motor belitan, sapertos anu dijelaskeun dina Bab "Panas Perawatan Logam" dina buku ieu. Sasuai, téori pamanasan induksi ditaliti ku kituna motor sareng trafo tiasa diwangun kalayan maksimal efisiensi ku ngaminimalkeun karugian pemanasan. Perkembangan suplai daya induksi frekuensi tinggi nyayogikeun cara maké pemanasan induksi pikeun pengerasan permukaan. Panggunaan induksi awal ngajukeun uji coba sareng kasalahan sareng pangaweruh pribadi anu spésifik
aplikasi, tapi kurangna pamahaman na prinsip pemanasan induksi. Salami mangtaun-taun pamahaman ngeunaan prinsip dasar parantos dimekaran, ngalangkungan ayeuna janten pemodelan komputer aplikasi sareng prosés pemanasan. Pangaweruh ngeunaan téori dasar pemanasan induksi ieu ngabantosan pikeun nerapkeun panerapan manaskeun induksi sakumaha anu diterapkeun dina perlakuan panas induksi Pemanasan induksi lumangsung kusabab medan kakuatan éléktromagnétik ngahasilkeun arus listrik dina sabagian. Bagian-bagianna panas kusabab tahan kana aliran arus listrik ieu ... ..

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2020/05/induction_heating_theory.pdf"]

induksi_heating_theory