Induksi Tembaga Pegang Copél Kanggo Tube Steel

Induksi Tembaga Pegang Copél Kanggo Tube Steel

Induksi Tembaga Pegang Copél Kanggo Tube Steel

obyektip
Silinder tambaga kentel, kawat tambaga, sareng tabung baja dina kaayaan 20 detik nganggo sistem pemanasan induksi DW-UHF-6KW-III.

pakakas

DW-UHF-6KW-III sistem pemanasan induksi tangan

test 1

bahan
• Silinder tambaga kana kawat tambaga.
power:
6.6kW
hawa: 871 ° C (1600 ° F)
waktos: 20 detik

test 2

bahan
• Silinder tambaga ka tabung baja.
power:
10 kW
hawa: 871 ° C (1600 ° F)
waktos: 10 dugi 11 detik

Hasil na Conclusions:

Disarankeun nganggo preforms alloy baja / gaganti pikeun rod kurang ajar. Hal ieu ngamungkinkeun pangguna ngagunakeun dua leungeun pikeun nahan U-Braze. Ogé ningkatkeun kualitas kutu sareng kabisihan deui ku nyebarkeun jumlah anu sanésna leres-leres di sakuriling wétan dina unggal waktos.

Nalika tambaga kuningan ka baja, langkung saé langkungkeun tambaga pikeun ngawaskeun hawa beusi sabab tambaga langkung panas.

 

Tangan Copél Pegasna Kanggo Tube Steel

Induksi Tembaga Pegang Copél Kanggo Tube Steel

=