induksi ujung karbida brazing kana huntu sirah baja

indéks frékuénsi luhur tip karbida brazing kana prosés huntu sirah baja

obyektip
Dina tés aplikasi ieu, ujung karbida brazing induksi kana huntu sirah anu dianggo baja.

Parangkat Baju Brazing
DW-UHF-10kw mesin brazing induksi
Custom coil pemanasan induksi


bahan
• 
Huntu sirah damel baja
• némpelkeun Brazing


parameter konci
Kakuatan: 4.5 kW
Waktos: 6 detik

Prosés Brazing induksi:

  1. Némpelkeun Brazing ditunda alat
  2. Huntu sirah anu tiasa dianggo dipasang.
  3. Majelis diposisikan dina coil tilu péngkolan.
  4. Majelisna dipanaskeun.
  5. Gabungan réngsé dina 6 detik.

Hasilna / Mangpaat:

  • sendi awét kuat
  • zone panas selektif tur tepat, hasilna bagian distorsi kirang na stress gabungan ti las
  • kirang oksidasi
  • siklus pemanasan gancang
  • Hasil anu langkung saé sareng cocog pikeun produksi volume ageung
  • Aman ti brazing seuneu

Induksi Brazing Carbide Tipping nyaéta prosés brazing khusus anu bahan tipna atos dilarapkeun kana bahan dasar pikeun ngahasilkeun ujung motong anu sesah pisan. Nalika nganggo pemanasan induksi, bahan tipping brazed kana bahan dasar kalayan suhu nepi ka 1900F.

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=