Induksi Brazing Aluminium pikeun Tube Aluminium

Induksi Brazing Aluminium pikeun Tube Aluminium

Induksi tabung aluminium induksiobyektip

Induksi brazing dua pipa aluminium

pakakas

DW-UHF-6KW-III pemanas induksi pangotor

bahan
Аluminum ka tabung aluminium
Dipancar dina antrian 0.25 "(6.35mm)
Pita ka baja 0.19 "OD (4.82mm)

power: 6kW
hawa: 1600 ° F (871 ° C)
waktos: 3sec

Hasil na Conclusions:

pemanasan induksi nyadiakeun:

  • sendi awét kuat
  • zone panas selektif tur tepat, hasilna bagian distorsi kirang na stress gabungan ti las
  • hasilna leuwih konsisten jeung suitability pikeun ngahasilkeun volume badag, tanpa butuh processing angkatan
  • Aman ti brazing seuneu

Induksi pipah aluminium tabung