Induksi Brazing Carbide Onto Steel Part

Induksi Brazing Carbide Onto Steel Part

Induksi brazing karbida kana bajaobyektip
Karbohidrat karbutus kana karya baja

pakakas
DW-UHF-6KW-III Panangan Pemanas Pegas Genggeman

induksi Handheld brazing manaskeunparameter konci
Kakuatan: 4kW
Suhu: Kurang leuwih 1500°F (815°C)
Waktos: 16 detik

bahan
Coil- 
2 hélik hélik (20 mm ID)
1 planar péngkolan (40 mm OD, 13 mm Jangkungna)

Karbida 
13 mm OD, ketebalan témbok 3 mm

Sapotong baja-
20 mm OD, ID 13 mm

prosés:

  1. Pikeun nunjukkeun éliminasi tina "nyusahkeun tangan" alloy, urang ngawangun campuran jadi cincin pikeun nyocogkeun dina pipah pusat. Cara ieu nyayogikeun jumlah seragam pikeun unggal siklus, hasilna seragam sareng wetting.
  2. Jajang anu dijadwalkeun teras dipasang dina kerat baja, dimana disetél dina 14 detik kanggo mancur alloy.
  3. Alatan dipanaskeun sakitar sakitar 1500°F (815)°C
  4.  Sakabéh potongan sanés diantepkeun sareng dituangan ku hawa ambien

Hasilna / Mangpaat:

  • Brazing suksés sadayana dina kaayaan 20 detik sareng 3kW
  • Kualitas sareng kabalikan deui tina mendi mani
  • Ngaronjatkeun produktivitas
  • Cingcin bakal tiasa dikembangkeun pikeun sendi khusus pikeun nyegah panggunaan tambalan
  • Kontrol tepatna waktos sareng suhu

Induksi brazing karbida ka bajabrazing karbida kana baja