Induksi Tukang Tembaga Tukang Tembok Panas Exchanger

Induksi Tukang Tembaga Tukang Tembok Panas Exchanger

Tube tambaga exchanger panas rusakobyektip
Tambaga anu aya panukar panas pikeun pipa tambaga

industri
Rupa-rupa industri

bahan dasarna
Tabung tambaga
- Diameter / ketebalan tina tabung éksternal: 12.5 x 0.35 sareng 16.75 x 0.4
- Jenis papasangan: kuir gabungan

Bahan séjénna
Cincin alloy ngering

Induksi pécér anu aya témbok tambaga panaspakakas

DW-UHF-6KW-III pemanas induksi pangotor

parameter konci

Kakuatan: 6KW
Waktos: ≈ 10s

induksi Handheld brazing manaskeun

proses

Pabrikan panukeuran panas pikeun sagala rupa industri hoyong ningkatkeun kaamanan operator sareng tingkat produksi salami prosés pangenturan.

Kami nampi conto panambah panas anu éta bagian tina rapat anu sabenerna (langkung ti 10 m panjangna). Tujuanana ieu pikeun nangtukeun desain anu paling cocog pikeun coil khusus anu bakal ngajantenkeun pikeun ngorong dua sendi dilakukeun sacara serentak.

Tim HLQ nyarankeun ngagunakeun UBraze anu sélulérna solusi pemanasan induksi anu tiasa dimanfaatkeun salaku unit leungeun-diayakeun atanapi tiasa dihijikeun sareng panangan robotic kanggo garis produksi otomatis.

Ngalaksanakeun tés anu dicocogkeun posisi tepat tina panukar panas dina produksi éta pikeun nyimukeun kaayaan padamelan leres. Kami nganggo coil elliptical anu dirarancang khusus sareng perangkat posisi pikeun ngabantosan operator pikeun hasil anu tiasa diulang deui, ogé ningkatkeun tingkat produksi ku ngorong 2 sendi pikeun 10 detik. Hasilna, sambungan brazed janten aman pisan sareng bocor-buktina.

Dibandingkeun sareng obor obor gas, pemanasan induksi henteu ngahasilkeun seuneu kabuka, saéngga langkung aman kanggo operator. Proses gancang sareng kabalikeun deui dijamin.

Bursa panas mangrupikeun alat anu loba dianggo dina industri - pemanasan rohangan, penyejukan, hawa, stasiun listrik, pepelakan kimia, tutuwuhan petrokimia, kilang bénsin, pamrosésan gas alami, sareng perawatan kokotor.

mangpaat

  • Pemanasan anu aman kalayan henteu aya seuneu
  • Kontrol anu tepat kana waktos sareng suhu nyababkeun ningkat kualitas sareng konsisten hasil
  • Prosés nu tiasa diulang, sanés operator gumantung
  • Énergi efisien pemanasan

Tangga tabung tambaga anu kurang ajarInduksi tube panas tambaga exchanger tube