Kabel Ngajual Induksi Ka terminal

obyektip
Kabél Ngaju Sértip pikeun terminal dina handapeun 20 detik ngagunakeun induksi.

pakakas
DW-UHF-6KW-kuring manaskeun induksi mancar

bahan
• 0.078 ″2 (50mm2) kabel kabel
• 0.078 ″2 (50mm2) kabel
• Alloy alloy Sn60Pb38Cu2

parameter konci
Kakuatan: 2.8 kW
Waktos: 15-20 detik
Suhu: 500 ° F (260 ° C)

prosés:

  1. 0.078 ″2 (50mm2) terminal kabel napel 0.078 ″2 (50mm2) kabel
  2. Majelis diposisikan di jero coil sareng pemanasan induksi diterapkeun.
  3. Waktos na suhu hawa sakitar 4 -5 detik. Suhu tetep konstan pikeun ngarengsekeun prosés pateri. Sakedap kaki digunakeun pikeun ngamimitian sareng ngeureunkeun mesin.
  4. Saatos 15-20 sékrési, kabel sareng kabel kabel parantos tiasa diical.

Hasilna / Mangpaat:
Sistem pemanasan induksi anu cocog pikeun prosés ieu:

DW-UHF-6KW-kuring manaskeun induksi mancar

Pemanas induksi DW-UHF-6KW-I genggeman pangabutuh peryogi langkung lami kanggo ngahontal suhu sareng pérésitas lengkep.

pemanasan induksi nyadiakeun:

  • sendi awét kuat
  • Zona panas anu pas sareng tepat, hasilna kirang distorsi sareng setrés gabungan
  • kirang oksidasi
  • siklus pemanasan gancang
  • hasilna leuwih konsisten jeung suitability pikeun ngahasilkeun volume badag, tanpa butuh processing angkatan
  • Téknologi tanpa polusi, anu bersih sareng aman