Curing induksi nyaéta prosés curing bahan maké induksi éléktromagnétik. Ieu ngawengku pemanasan bahan conductive ku subjecting kana hiji médan magnét bolak, nu ngabalukarkeun bahan panas nepi alatan résistansi bahan kana aliran arus listrik. Prosés ieu umumna dianggo dina aplikasi industri pikeun ngubaran além, palapis, sareng bahan sanésna.

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=