Induksi Élmu sarta Tambaga Kawat pikeun Stripping

gambaran

Induksi Élmu sarta Tambaga Kawat pikeun Stripping Jeung High Frequency Élmu sarta Equipment

Tujuan Pikeun panaskeun kabel tambaga anu tos disamarkeun tina sababaraha diaméterna dugi ka 500 ° F (260 ° C) pikeun ngalebur kaléng sareng kana coalesces (sekering) kabel supados gampang dilucurkeun
Bahan Pra-tinned kawat tambaga 0.01mm diaméterna
Hawa 500 ° F (260 ° C)
Frékuénsi 900 MHz
Alat-alat DW-UHF-4.5KW padet suplai kakuatan induksi dilengkepan stasiun panas jauh ngandung tilu 100 pF kapasitor pikeun total 300 pF.
Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu (tingali poto).
Prosés Koil pemanasan induksi multi-péngkolan dianggo pikeun manaskeun sagala rupa sampel kawat. Tabung keramik ditempatkeun dina jero coil pikeun janten panunjuk pikeun kawat sareng museur kana kawat, nyegah
arcing dina coil. Tés awal dilakukeun pikeun mastikeun yén untaian tambaga masing-masing dipanaskeun kana suhu anu pas. Éta ditangtukeun yén untaian tiasa dipanaskeun pikeun ngalembereh sareng koalisi
tambaga dina 1-2 detik dina frékuénsi ieu
Hasil / Manpaat Sistem pemanasan Induksi DW-UHF-4.5KW manaskeun rupa-rupa kawat diaméterna dugi ka 500 ° F dina tingkat anu parantos ditangtoskeun. Sistem anu sami dianggo dina kawat multi-terdampar ogé ogé majelis kawat multi-untai. Dugi ka 20 kW kakuatan dina 400 kHz henteu tiasa panas kabel tambaga alit.

Induksi Élmu sarta Tambaga Kawat pikeun stripping