Induksi Soldering Tambaga Ketok

Induksi Soldering Tambaga Ketok dina Cingcin Speaker ku Élmu Induksi IGBT

tab Panas tambaga obyektif dugi ka reflows solder.
Tabél Tembaga Bahan 0.25 X 0.25 inci pasagi kira-kira 0.05 inci kandel. Bahan solder gratis timbel (suhu lebur langkung luhur tibatan solder biasa.)
Hawa 500 ºF pikeun 1.25 detik
Frékuénsi 286 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5 kW, 150-400 kHz sistem pemanasan induksi solid state dilengkepan stasion panas jauh anu ngandung kapasitor 1.2 μF sareng coil kerja anu dirancang khusus ..
Gulungan hélik multi-péngkolan ngeunaan 3/16 inci diaméterna internal didamel tina pipa diaméter 1/16 inci.
Kawat Solder prosés dieusian kana area tab spéker nganggo feeder kawat otomatis. Teras dipanaskeun pikeun ngalir deui solder.
Hasil / Kauntungan Kalayan pemanasan induksi desain coil anu épisién gampang ngahontal suhu réflow anu dipikahoyong dina waktos anu pondok.

induksi soldering tambaga