KN95 topeng ultrasonik topeng tukang las pikeun prosés beungkeutan lawon anu henteu ditenun

KN95 masker ultrasonik topeng tukang las-ultrasonik mesin las titik pikeun beungkeutan médis raray topeng & lawon nonwoven prosés las las

Pinter Masker Wajah Mesin Las Ultrasonik

Pikeun N95 & Topeng Pakai

Frékuénsi transduser: 28KHz

Bahan transduser: Magnalium

Bahan Kepala Las: Titanium Alloy

Tegangan Gawé: AC220V ± 10% (50-60HZ)

Frékuénsi Gawé: 28KHz

Sakabéh set ngawengku:

1) 28KHz Péproduktor ultrasonik

2) Pelat logam

3) Pangrojong logam

4) Silinder pneumatik

5) transduser 28KHz ultrasonik

6) Sirah las

7) Saklar suku

8) Nyambungkeun kabel

 ultrasonik masker earloop las-KN95 topéng ultrasonik tukang las