Tungku induksi lebur

gambaran

Tungku induksi logam lebur frékuénsi sedeng

Aplikasi Lebur Induksi:
    Tungku induksi logam lebur frékuénsi sedeng dianggo pikeun lebur tina waja, stainless steel, tambaga, kuningan, pérak, emas, sareng bahan aluminium, sareng sanés kapasitas lebur ti 3KG dugi ka 2000KG.

Struktur tungku induksi logam lebur MF:
    Set tungku lebur induksi kalebet generator frékuénsi sedeng, kompensasi kapasitor sareng tungku lebur, sénsor suhu infra merah sareng pengontrol suhu ogé tiasa kalebet upami dipesen.

Tilu jinis tungku lebur tiasa diédah numutkeun cara tuangna, Éta téh tungku tungku, tungku push-up sareng tungku cicing.

Numutkeun ka cara cara ngadengdekkeun, tungku tungku dibagi kana tilu rupa: tungku tilas manual, tungku listrik tilting sareng tungku hidrolik tungku.

Fitur utama tungku lebur MF:

1. mesin lebur MF tiasa dianggo pikeun lebur tina waja, stainless steel, kuningan, aluminium, emas, pérak sareng sajabina. Kusabab pangaruh aduk anu disababkeun ku kakuatan magnét, kolam renang lebur tiasa diaduk nalika kursus lebur ngagampangkeun ngambang fluks sareng oksida pikeun ngahasilkeun bagian casting anu luhur.

2. Jangkauan frékuénsi lega tina 1KHZ dugi ka 20KHZ, frékuénsi damel tiasa dirarancang ku ngarobah coil sareng ngimbangan kapasitor numutkeun bahan lebur, kuantitas, aduk pangaruh pangaruh, noise damel, efisiensi lebur sareng faktor sanés.

3. Éfisiénsi kakuatan 20% langkung luhur tibatan mesin frékuénsi sedeng SCR;

4. Leutik sareng hampang, seueur modél anu tiasa dileburkeun kanggo ngalembereh sababaraha jinis logam. Henteu ngan éta cocog pikeun pabrik, tapi ogé cocog pikeun dianggo perusahaan kuliah sareng perusahaan panilitian.

model utama jeung abilities lebur:

tabél di handap mangrupa daptar model utama jeung dianjurkeun abilities lebur maksimum. Ngeunaan 50 mun 60 menit nu diperlukeun nepi ka rengse hiji prosés lebur dina status tiis tina tungku, di status panas tina hawu, ngan 20 mun 30 menit nu diperlukeun.

Ciri tina MF induksi lebur tungkuinduksi tungku lebur
    1. penetrasi Élmu anu langkung saé sareng suhu di jero logam lebur.
    2. kakuatan lapangan MF tiasa ngagaur kolam renang lebur pikeun ngahontal kualitas lebur anu langkung saé.
    3. Ngalebur jumlah maksimum ku mesin nyarankeun numutkeun tabel di luhur dina waktos lebur nyaéta 30-50minutes, lebur anu munggaran nalika tungku tiis, sareng bakal nyandak waktos 20-30minutes kanggo lebur engké nalika tungku parantos panas.
    4. Cocog pikeun lebur tina waja, kooperasikeun, perunggu, emas, pérak sareng aluminium, stanum, maqanium, stainless steel.
spésifikasi:
model DW-MF-15 DW-MF-25 DW-MF-35 DW-MF-45 DW-MF-70 DW-MF-90 DW-MF-110 DW-MF-160
Input kakuatan max 15KW 25KW 35KW 45KW 70KW 90KW 110KW 160KW
tegangan input 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V
kahayang kakuatan input 3 * 380 380V ± 20% 50 atanapi 60HZ
frékuénsi Oscillate 1KHZ-20KHZ, nurutkeun aplikasi, normal about4KHZ, 8KHZ, 11KHZ, 15KHZ, 20KHZ
siklus tugas 100% 24hours karya
beurat 50KG 50KG 65KG 70KG 80KG 94KG 114KG 145KG
Cubage (cm) 27 (W) x47 (H) x56 (L) cm 35x65x65cm 40x88x76cm
bagian utama sistem induksi lebur tungku:
  1. Generator Élmu Induksi MF.
  2. tungku lebur.
  3. Kapasitor Kapasitor
Mesin model jeung kamampuhna lebur maksimum:
model Waja sarta steel baja Emas, Silver aluminium
DW-MF-15 15KWMelting tungku 5KG atanapi 10KG 3KG
DW-MF-25 25KW lebur tungku 4KG atanapi 8KG 10KG atanapi 20KG 6KG
DW-MF-35 35KW lebur tungku 10KG atanapi 14KG 20KG atanapi 30KG 12KG
DW-MF-45 45KW lebur tungku 18KG atanapi 22KG 40KG atanapi 50KG 21KG
DW-MF-70 70KW lebur tungku 28KG 60KG atanapi 80KG 30KG
DW-MF-90 90KW lebur tungku 50KG 80KG atanapi 100KG 40KG
DW-MF-110 110KW lebur tungku 75KG 100KG atanapi 150KG 50KG
DW-MF-160 160KW lebur tungku 100KG 150KG atanapi 250KG 75KG

Bandingkeun sareng lebur alat-alat sanés

1, résistansi tungku dipanaskeun VS
a, Efisiensi panas tinggi, lebur gancang.
b, Ukuran alit, ngahémat énergi 30%.
c, Résistansi atanapi silikon karbida karbida gampang diruksak.
2, Batubara VS, Gas, tungku solar
a, mempermudah komposisi larutan pangaturan sareng suhu, gelembung pengecoran kirang 1/3 dugi ka 1/4, nolak tingkat turun 1/2 ka 2/3, sahingga cor gaduh kakuatan mékanis anu langkung luhur;)
b, Ngurangan oksidasi ngaduruk;
c, lebur Induksi tiasa ngalembereh besi tua tina pangolahan sareng potongan-potongan leutik kusabab pangaruh aduk éléktromagnétik na .ngirangan biaya bahan. Ngirangan polusi lingkungan; noise jauh dihandapeun alat-alat anu ngagugulung. Inténsitas kerja padamel sareng kaayaan damel parantos ningkat;
d, Tuang besi-beusi anu dianggo dina Batubara sareng tungku gas ngabahayakeun kana alloy aluminium ku ningkatkeun pangotor. Calf grafit dipaké dina lebur induksi tanpa karugian sapertos kitu.)
3, VS SCR atanapi Frékuénsi Lebur Tungku
a, Efisiensi panas tinggi, lebur gancang.
b, Ukuran alit, ngahémat énergi di luhur 20%.
c, Épék aduk éléktromagnétik sakedik sahingga hirup jasa tina pot diperpanjang.
d, Ku nyaluyukeun frékuénsi pikeun ngahontal régulasi kakuatan, janten gancang lebur gancang, unsur bahan tina kaleungitan kaleungitan kirang sareng hemat énergi anu langkung saé, khususna pemanasan stainless steel, tambaga, silikon, aluminium sareng bahan non-magnét anu sanés, sahingga ngirangan biaya casting.