leyuran nanopartikel manaskeun induksi

larutan nanopartikel manaskeun induksi supados naékkeun 40 ºC

pemanasan induksi mangrupikeun padika anu merenah sareng fleksibel anu tiasa nganteurkeun médan magnét anu inténsitas luhur pikeun nanopartikel pikeun ngahontal perlakuan konséntrasi sareng sasaran, anu ngahudangkeun minat pisan ka komunitas panalitian médis. Sistem pemanasan induksi digunakeun dina hyperthermia pikeun ngahasilkeun medan magnét bolak-balik di laboratorium pikeun ningkatkeun sareng ngatur suhu larutan nanopartikel dina vitro atanapi (dina panilitian sato) dina vivo.

Sistem pemanasan induksi nanopartikel urang tiasa nyumponan kakuatan panilitian sareng kabutuhan frékuénsi anjeun, nyayogikeun tingkat kakuatan anu pas dina 1 kW dugi ka 10 kW sareng rentang frékuénsi anu tiasa dikonfigurasi tina 150kHz dugi ka 400kHz. Kakuatan lapangan inti dugi ka 125 kA / m tiasa dihontal.

tujuan:

Panaskeun leyuran nanopartikel pikeun ningkatkeun sahenteuna 40 ºC pikeun panilitian médis / uji laboratorium
Bahan • Pelanggan nyayogikeun solusi nanopartikel
Suhu: 104 ºF (40 ºC) kanaékan

frékuénsi: 217 kHz

Alat-alat • DW-UHF-5kW 150-400 kHz sistem pemanasan induksi dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dua kapasitor 0.3 µF
• Posisi hélik tunggal 7.5-posisi induksi pemanasan coil dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu

Prosés Pemanasan Induksi:

Klién nyayogikeun tujuh sampel pikeun diuji salami sapuluh menit pikeun nangtoskeun naha suhu naék 40 ºC tina suhu lingkungan. Salami uji coba, larutan nanopartikel dimimitian dina suhu 23.5 ºC sareng réngsé dina 65.4ºC, nunjukkeun suhu tiasa naék 40 ºC tina suhu lingkungan.
Hasilna gumantung kana konsentrasi sareng jinis partikel. Kedah palanggan mikir uji skala anu langkung ageung diperyogikeun di pikahareupeun, 10kW UHF bakal nyayogikeun rohangan anu cukup pikeun pertumbuhan tés nanopartikel.

Hasilna / Mangpaat

• Laju: Induksi gancang manaskeun larutan, anu minuhan sarat klien
• Komo pemanasan: Induksi gancang, bahkan pemanasan kalayan kontrol suhu anu pas cocog pikeun manopartikel manaskeun
• Repeatability: Hasil induksi tiasa diprediksi sareng tiasa diulang - sipat kritis pikeun manaskeun nanopartikel
• Portabilitas: Sistem panas induksi UHF leutik, ngarah tiasa dipindahkeun di laboratorium kalayan gampang

Nanoparticle_Induksi_Panasan