Pemanasan Induksi Baja

gambaran

Pemanasan induksi maot baja dina prosés termal bubuk anu ditutup

obyektip : A maot baja dipanaskeun sareng induksi dina prosés termal bubuk anu ditutup

bahan: Baja paéh kalayan bubuk dikomprés padet di jero

hawa: 400 ºC (750 ºF)

frékuénsi: 22 kHz


Parangkat manaskeun induksi: DW-MF-70kW / 30kHz Sistim pemanasan induksi, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 53μF
- Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.

proses Élmu sarta induksi dievaluasi pikeun ngagentos prosés oven / batch.
Kaunggulan kaasup ngirangan pemanasan / pendinginan waktos ramp sareng sarat ruang lantai.
Heliks salapan péngkolan induksi pemanasan coil digunakeun pikeun manaskeun tilem waja sedengkeun suhu paéh diawasi ku thermocouple. Maot manaskeun waktos soak nyaéta sajam.

Prinsip pemanasan induksi

Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
- panas dihasilkeun dina bagian, ngahémat énergi sareng waktos
- gampang integrasi ku pers
- diantisipasi tabungan énergi prosés
- tapak tilas ngirangan dibandingkeun sareng oven, angkatan, gorobag
- panas dikawasa tepat
- waktos ramp-up gancang sareng cool-down
- tanjakan otomatis sareng kamampuan soak

induksi manaskeun baja mati