Induksi Panyabutan Kalapis Induksi

gambaran

Pemanasan Kalapis Induksi Pamanas-Induksi Karat Cét Lapisan Mesin Élmu Panas

HLQ Jarak jauh manaskeun panyabutan palapis induksi diwangun ku generator pemanasan induksi frékuénsi sedeng, kabel jarak jauh sareng sirah manaskeun panangan. Kisaran listrik antara 30 dugi 60KW, sareng kaluaran frekuensi 20KHz sakitar, panjang kabel tiasa 20 atanapi 40m panjang. HLQ manaskeun panyabutan palapis induksi bisa dipaké pikeun manaskeun pikeun coatings nyoplokkeun, nyoplokkeun karét, ngaleupaskeun cet, brazing konektor tambaga, tube tube tambaga, pemanasan permukaan, jsb


Téori damel sareng acteristics

Mesin pemanasan induksi HLQ ngadopsi séri sirkuit osilasi, ngabalikkeun kakuatan frékuénsi luhur nyaéta kaluaran ngaliwatan trafo sareng cap osilasi kana sirah pemanasan, teras kaluaran kana coil pikeun manaskeun.

Dina pamanas panyabutan induksi HLQ, téknologi pembalikan generasi katilu pangénggalna urang diadopsi pikeun ngawujudkeun saklar lemes tina komponén IGBT sareng pangaturan bebas tina kakuatan sareng frékuénsi, supados ngahontal fitur pemanasan anu luar biasa dina mesin.

model DWS-25P DWS-30P DWS-60P
kakuatan input Max 25kw 30kw 60kw
Panjang sirah panas 20M 20-40M
frékuénsi kaluaran 20-50KHz
kaluaran kiwari 5 ~ 45A 6-54A 12-108A
tegangan kaluaran 70 ~ 520V
tegangan input 380V, 3phases, 50 / 60Hz
siklus tugas 50%
cai cooling ≥0.5MPa ≥30L / mnt
chiller cai jero nuhun
beurat generator 280KG 316KG 580KG
sirah panas 2.2KG 2.7KG 4.5KG
Ukuran / cm generator 103L × 750W × 156.6H 103L × 750W × 156.6H 70L × 40W × 103.5H
sirah panas Ф6.5 × 16.5L Ф8 × 18.5L Ф11.8 × 24L

Kumaha panyabutan palapis induksi | Induksi Pakéan Goréng?

panyabutan palapis induksi | Pangudaran induksi nyaéta prosés persiapan permukaan anu panas. Generator pemanasan induksi ngirimkeun arus bolak-balik ngaliwatan coil induksi, anu ngahasilkeun medan éléktromagnétik. Widang ieu ngainduksi arus anu dirobih janten panas dina kontak sareng bahan-bahan sapertos baja. Panas dihasilkeun handapeun palapis, nyababkeun palapis mesék gancang. Metoda ieu cocog pikeun ngubaran permukaan anu rata atanapi melengkung dina tempat padamelan sareng henteu meryogikeun kurungan.

nu panyabutan palapis induksi| Sistem pelucutan induksi bakal ngaleupaskeun cet, palapis sanésna, karat beurat, korosi baktéri sareng minyak sareng gajih permukaan konduktif listrik (waja ferromagnetik) ngarusak beungkeutan antawis bahan sareng résidu éstrak substrat, pemanasan induksi dilokalisasi sareng dikawasa anu nyéépkeun énergi minimal.

HLQ nyederhanakeun kabutuhan panyabutan palapis anjeun ku téknologi révolusionér anu sanés: Stripping Induksi! Alat-alat panyabutan induksi HLQ ngaluarkeun palapis paling hese anjeun tina struktur waja kalayan henteu aya sora atanapi runtah sekundér — langsung turun kana waja.

Upami anjeun kantos ngarepkeun tongkat sulap pikeun méréskeun nyeri sirah panyabutan palapis anjeun, HLQ ngagaduhan hal anu pangsaéna salajengna. Téknisi HLQ tiasa ngagaleuh tongkat induksi kami dina bencana palapis anjeun sareng ngiket sababaraha anu paling hese ngaleungitkeun lapisan kalayan harga anu dugi ka 10 kali langkung gancang tibatan téknologi anu saling bersaing sapertos sandblasting. Éta sanés sihir, tapi téknologi pelucutan induksi kami mangrupikeun detik anu caket ! Nalika teknisi HLQ mindahkeun sirah induksi kami dina permukaan baja, éta nyiptakeun panas anu cekap (biasana 300 dugi 400 derajat) pikeun gancang ngabubarkeun palapis tina bak, tanker, pipa, kapal sareng platform luar negeri, ngamungkinkeun palapis (dugi ka 1 inci kandel) pikeun dipiceun dina lambaranana.

Dipiceun palapis Induksi RPR Panas dianggo ku prinsip induksi. Panas dihasilkeun dina substrat baja sareng beungkeut dina waja sareng antar muka palapis rusak. Pelapisna teras dihapus sadayana tanpa disintegrating sareng lengkep bébas tina agén anu ngotorkeun, nyaéta. média ledakan. Hal ieu ngajantenkeun pembuangan sareng daur ulang limbah langkung gampil sareng langkung efektif.

 

Kalayan konsumsi listrik minimum bahkan palapis anu paling kandel sareng paling hese tiasa dipiceun lengkep. Induksi Panas RPR langkung gancang tibatan metode konvensional. Metodeu hening pikeun ngaleungitkeun lapisan hartosna yén insinyur urang tiasa beroperasi siang atanapi wengi tanpa polusi noise.

Kusabab seueur kaunggulan tina prosés pemanasan induksi kami, kami parantos tiasa nyayogikeun seueur pelanggan Aliansi kalayan layanan anu aranjeunna peryogikeun. Kami parantos damel sareng palanggan dina industri sapertos:

  • Minyak & gas
  • Financial
  • Ngolah tuangeun & inuman
  • Jasa ritel sareng tuangeun
  • Marine
  • Hotél & silaturahmi
  • Kolam renang komérsial sareng akuarium

Prosés dis-beungkeutan induksi HLQ tina rahang ngaleupaskeun seueur jinis palapis, kalebet:

  • Batubara Tar Epoxy
  • poliétilén
  • kaca orat
  • Anti ciduh
  • karet
  • Chartek fireproofing atanapi palapis intumescent sanés

Gancang, Tenang, Bersih, Persiapan Permukaan Langkung Aman

Metoda anu langkung gancang, aman sareng bersih pikeun ngaleupaskeun palapis industri tina permukaan waja.

Sababaraha panginten nyarioskeun pelucutan induksi mangrupikeun cara "gancang sareng kotor" pikeun ngalaksanakeun padamelan, tapi leres éta gancang, sareng henteu pabalatak pisan. Kusabab pelucutan induksi henteu nyiptakeun runtah sekundér, pembersihan disederhanakeun. Ngungkulan cadar atanapi strip tina palapis nyaéta gampang pisan tibatan kaayaan média blast sareng lebu.

Dina kaseueuran kasus, ngawadahan tiasa disederhanakeun atanapi dileungitkeun sadayana. Bayangkeun ngaleungitkeun proyek perancah sareng kontainer anu mahal sareng ngagentosana ku angkat snorkel sareng kaen serelek!

Dagang anu sanés tiasa dianggo caket kana kagiatan pelucutan induksi HLQ sabab éta prosés anu sepi pisan anu henteu bakal nyiptakeun sora anu pikasebeleun anu ngaganggu produktivitas kontraktor sanés anu anjeun panginten damel dina proyek anjeun.

Parangkat pengusutan induksi kami teu ngagaduhan bagian anu ngagerakkeun, ngajantenkeun prosés kami langkung aman tibatan hidro-blasting atanapi sandblasting pikeun pagawé anjeun, kontraktor sanés, konsumén sareng anu ngaliwat.

Induksi RPR ngaluarkeun cet, palapis, karat kandel, korosi baktéri sareng résidu minyak & gajih tina permukaan konduktif listrik (waja, sareng sajabana) ku cara ngarusak beungkeutan antar muka antara bahan anu bakal dipiceun sareng substrat nganggo pemanasan induksi anu dikawasa, dilokalisasi ku mini - mum konsumsi énergi.

nu Prinsip pemanasan induksi

Generator induksi RPR ngirim arus bolak-balik liwat an induksi pemanasan coil, anu ngahasilkeun medan elektro-magnét. Médan magnét ieu ngainduksi arus eddy dina pasangan konduktif sapertos waja. Kusabab résistansi tina waja, arus ieu dirobah janten panas = manaskeun induksi. Panas dihasilkeun handapeun lapisan, hasilna ngabubarkeun gancang sareng bersih.

Induksi Panas RPR dianggo ku prinsip induksi. Panas dihasilkeun dina substrat baja sareng beungkeut dina waja sareng antar muka palapis rusak. Pelapisna teras dihapus sadayana tanpa disintegrating sareng lengkep bébas tina agén anu ngotorkeun, nyaéta. média ledakan. Hal ieu ngajantenkeun pembuangan sareng daur ulang limbah langkung gampil sareng langkung efektif.

Kalayan konsumsi listrik minimum bahkan palapis anu paling kandel sareng paling hese tiasa dipiceun lengkep. RPR Panas pemanasan induksi langkung gancang tibatan metode konvensional. Metodeu hening pikeun ngaleungitkeun lapisan hartosna yén insinyur urang tiasa beroperasi siang atanapi wengi tanpa polusi noise.

Sistem RPR cocog pikeun ngaleungitkeun cet, karat, sareng lapisan sanésna (karét vulkanisasi, pelindung seuneu, epoxies, jst. Sareng kontrol kamungkinan pikeun fungsi ieu:

• Konsumsi énergi
• Disbonding kisaran suhu
• penetrasi panas
• Laju ngaleupaskeun

Kalayan kamungkinan netepkeun di luhur, RPR nganteurkeun kinerja anu henteu sami sareng mangrupikeun sistem pilihan pikeun panyabutan palapis permukaan anu épéktip, aman sareng ramah lingkungan tina substrat baja.

RPR cocog pikeun: pawai laut, tank, lepas pantai sareng darat