mesin IGBT PWHT kalawan DSP jeung kontrol purwakarta

gambaran

Produsén Premier tina mesin IGBT PWHT, sistem las PWHT, pos las mesin PWHT keur pipa minyak sarta pipa gas, induksi preheating pos patri, PWHT las blankets preheat, logam induksi preheating saméméh patri, pos las perlakuan panas, jsb.

MYD runtuyan mesin pwht induksi nu dipaké pikeun PWHT, pos weld, preheating patri, bending, piping, palapis, pas, relief stress, panas pre-weld jeung panas pos-weld perlakuan.

DSP mesin kontrol PWHT

mesin pos weld perlakuan panas

model jeung parameter téknis

model MYD-40KW MYD-50KW MYD-60KW MYD-80KW MYD-100KW MYD-120KW
input Power 3 * 380VAC (standar), 3 * 220VAC (Goréng), 3 * 440VAC (Goréng)
kaluaran Frékuénsi 2KHZ ~ 30KHZ
kaluaran Power 40KW 50KW 60KW 80KW 100KW 120KW
input Ayeuna 60A 75A 90A 120A 150A 180A
Pendinginan Hawa Ukuran pemanasan: ¢ 100-1500mm Ukuran: 800 * 560 * 1350mm
kontrol DSP Max: 900 ℃; Pemanasan Speed: 5-400 ℃ / mnt Ukuran packing: 900 * 660 * 1560mm
6 Saluran ngadalikeun 10 ngagambarkeun kurva recorder beurat Net: 120kg beurat kotor jeung bagian: 155-260kg
bagian utama coil induksi K Thermocouple R-1006 Suhu Perékam
sambungan kabel sambungan insulasi simbut Kabel Sambungan Thermocouple

produsén PWHT

● Input tegangan: 380V, fase 3, 50 / 60HZ

● Frékuénsi Kaluaran: 2KHZ ~ 30KHZ

● Kaluaran Kaluaran: 2KW ~ 40KW

● Cooling: hawa tiis

● Kacepetan Panas: 5-400 ℃ per menit

● Kisaran suhu pemanasan: -30 ℃ -900 ℃

● Bagian ukuran manaskeun kisaran ukuran: ¢ 100-1500mmor sami

● Induksi coil: 10-45meters panjang kabel suhu luhur kalayan hawa tiis

● Suhu perékam: 6 Saluran pikeun ngendalikeun suhu

● Thermocouple: K Type (5-45 Méter sambungan kabel panjang)

● Ukuran: 800 * 560 * 1350mm beurat Net: 120kg; Ukuran paking: 900 * 660 * 1560mm, beurat Kasar: 155kg.

nu pilihan bagéan induksi mesin pos weld perlakuan panas:

● kakuatan manaskeun induksi

● Induksi coil (Clamp induction coil) atanapi (Soft induction coil)

● Sambungan kabel pikeun anu cocog pikeun ngahubungkeun coil sareng kakuatan pemanasan

● Suhu kadali

● layar toél PLC

● Perekam suhu sareng printer

● K tipe thermocouple & kabel sambungan

● Selimut Insulasi

● Sareng bagian sanésna.

MYD runtuyan mesin pwht IGBT mun compare nu tahan panas:

● Saragam

● Laju Kacepetan

● Hemat Énergi: 30-80%

Fitur

● Pendinginan hawa: tiasa dianggo saé dina -10 ℃ -40 ℃

● Daya pemanasan induksi: Pikeun manaskeun padamelan nganggo simbut insulasi di sakurilingna. Kacepetan manaskeun tinggi sareng efisiensi pemanasan kalayan sakedik tanaga leungit.

● layar toél PLC: Intuitif ningali sareng gampang dioperasikeun.

● coil induksi lemes: Gampang angin dina potongan karya anu béda.

● Koil Induksi anu tiasa Dipiceun: gampang dioperasikeun sareng dipindahkeun.

● Suhu perékam: Rékam sadaya kurva pemanasan.

● Suhu Controller: Pemanasan numutkeun detil kabutuhan manaskeun kalayan toleransi ± 3 ℃.

Aplikasi & nganggo lapangan

Sistim pemanasan MYD seri urang téh hawa-tiis induksi parabot pemanasan kalawan sistem DSP.

Aplikasi utama na nyaéta panas pipa, panas pre-las, perlakuan panas pas-las, relief setrés, pemanasan cet suntikan, anil, sareng sajabana

● Pra-panas: pikeun palapis, bending, pas & teu pas, las.

● Pangubaran panas pas-las: padamelan, ketel atanapi padamelan logam sanés

● Pemanasan: kapang pemanasan, kapal kapal, mandi seng, bagian logam ageung & henteu teratur

● Panas pipa: minyak pipa, gas pipa, cai pipa, pétrokimia pipa sareng bahan pipa sanés

Sawah anu dianggo nyaéta pétrokimia, pipa minyak sareng gas, aerospace, damel kapal, baja, tank, boiler, kapal, pembuluh tekanan, silinder, struktur logam, struktur spasial, sasak karéta, cai listrik, konstruksi tambang, pabrik kendaraan, kakuatan nuklir, tambang, ngolah plastik, prosés hemat énergi, kapang, laras sekrup

Ø Pamanas jeung bagian pikeun pilihan

No. Manaskeun & Bagian gambar kuantitas nyarios
1. MYD-40KW manaskeun
2. MYD-50KWheater
3. Pamanas MYD-60KW
4. Pamanas MYD-80KW
5. 25m sambungan kabel coil (cooling hawa) panas gancang
6. 25m sambungan kabel coil (cooling cai)
7. 25m sambungan kabel coil (suhu luhur)
8. Simbut insulasi (800 ℃ 1500 * 600 * 50mm)
9. Simbut insulasi (800 ℃ 900 * 600 * 50mm)
10. T tipe thermcouple nganggo kabel 2m
11. Thermocouple Ngalegaan

Kabel 10m

12. Sambungan Kabel pikeun

coil 10m

13. Er-1006

recorder suhu

prosés perlakuan panas pos weld

MYD mesin panas induksi pikeun PWHT preheating las jeung perlakuan panas (PWHT)

1. Las pemanasan gabungan & perlakuan panas (PWHT): pipa baja, struktur baja sareng lambar waja

2. Pemanasan sareng insulasi: pipa likur, reaktor, ketel, ketel, bak

3. Termal Élmu sarta assembly: bearing, as leungeun baju, motor engine sarta cangkang motor

4. Panas garing: bahan kadaharan, logam, percetakan drying pilem sareng pilem panas-nyusut

5. Pabrik warming: minyak, gas sarta pemanasan cai

6. Panaskeun palapis: pipa, papan baja

7. Lebur: tambaga, aluminium, tin, séng, kalungguhan

Beda antara MYD Series sareng MYDS Series induksi PWHT peralatan

barang Kakuatan (KW) purwakarta  Jinis tiis coil cooling Max Suhu Ukuran kakuatan coil Panjang
MYD ≦ 360 10 cooling hawa

Cai ≧ 100kw

Hawa pikeun preheat

Cai keur PWHT

900 ℃ 10-360kw 10-50m
MYDS ≦ 360 4.3 cooling hawa

Cai ≧ 100kw

hawa 600 ℃ 2.5-360kw 30-80m
barang USB: DSP recorder Panyambung Pemanasan Panyimpenan kurva Thermocouple

panyambung

kadali jauh coil Panyambung
MYD
MYDS × × × ×

 

Aplikasi utama mesin las MYD Series sareng MYDS Series induksi preheat:

barang Preheat Weld panas PWHT termal Majelis pemanasan reaktor pemanasan tank suntikan

pemanasan kapang

cai gas minyak pipa Cairan
MYD
MYDS ×

Bédana antara MYD induksi weld manaskeun sarta keramik Pad pemanasan elemen (pemanasan Gancang)

barang panas penyekatan elemen pemanasan pemanasan leungit kagancangan episiensi Uniformity
induksi langsung sabeulah jero kirang panas Langkung sakedik luhur luhur Tambih deui
ti leumah Mindahkeun sabeulah luar panas Tambih deui saeutik saeutik Langkung sakedik

 

 

mesin PWHT portabel IGBT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mesin PWHT portabel IGBT

 

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/09/MYD-Catalogue.pdf" title = "Pasang las perlakuan panas katalog"]