mesin brazing induksi handap alat masak

gambaran

mesin brazing induksi handap alat masak

peralatan masak handapeun mesin brazing induksi utamina dianggo pikeun kompor kompor kompor las panci stainless steel, panci aluminium, pot, ketel, sareng ogé tiasa dianggo pikeun pemanasan pesawat tina bahan damel anu sanés. Cookware Pan sareng pot mesin brazing handap mangrupikeun mékanis, hidrolik sareng alat terpadu listrik dikawasa ku sababaraha sét microcomputer. Indéks performa utama nyandak posisi anu penting di bumi sareng di kapal.

spésifikasi

model 3B-25 3B-30 3B-40 3B-60 3B-80
kakuatan 25KW 30KW 40KW 60KW 80KW
tegangan input 3P 380V 50 / 60Hz 3P 380V 50-60Hz 3P 380V 50-60Hz 3P 380V 50-60Hz 3P 380V 50-60Hz
Panasna ayeuna 200-1200A 400-1500A 400-1800A 400-2400A 400-3200A
cara cooling Cai tiis Cai tiis Cai tiis Cai tiis Cai tiis
Diaméterna bobo 130mm 140mm 180mm 250mm 400mm
Ketebalan aluminium 1.5-2mm 1.5-2mm 1.5-2mm 1.5-2mm 1.5-2mm
Ukuran (mm) 1800x1100x1800 1800x1100x1800 1800x1100x1800 1800x1100x1800 1800x1100x1800
beurat 360KG 400KG 450KG 500KG 550KG

gambaran

Mesin brazing induksi 3-stasiun Éta lumaku pikeun las produk pemanasan listrik sapertos pan pemanas listrik, ketel cai listrik, wajan sareng pot kopi, anu tiasa ngadamel pelat stainless steel, lambar aluminium sareng unsur pemanasan listrik tubular tina bentuk anu béda-béda sareng kandelna janten bagian anu teu kapisah ngalangkungan las braze logam hiji-hiji.

Éta nganggo IGBT frékuénsi luhur mesin panas induksi pikeun nyayogikeun kakuatan pemanasan sareng sistem pneumatik salaku drivena, éta ngagaduhan fitur sapertos operasi anu stabil, kontrol anu tepat, operasi gampang sareng tingkat tinggi produk anu minuhan standar, anu mangrupikeun perlengkapan anu paling idéal pikeun manufaktur dina generasi anyar alat-alat listrik pemanasan listrik stainless steel sareng parabot dapur.

Kakuatan: 25KW. Pilihan kakuatan: 25KW, 30KW, 40KW, 60KW, 80KW

Frékuénsi: 10-40KHz

Sirah manaskeun: tilu sirah manaskeun. Pilihan: hiji / dua / tilu / opat / lima

Diaméterna bobo: 50-400mm

Prosés damel: ngamuat potongan - waktos manaskeun - las réngsé sareng nahan tekanan dugi ka siklus salajengna.

Métode operasi: kontrol otomatis.

aplikasi

Pelat pemanasan ketel listrik brazing

Panci waja stainless steel

Élmu sarta Téknik pemanasan boiler listrik

Pembuat susu kedele

Pembuat kopi ngahiap

Masak pot nyusu

Pan handap brazing

Panci handapeun brazing