Mesin Ngeraskeun Gears Otomatis

gambaran

Mesin Pengeras Induksi Otomatis

induksi hardening digunakeun khususna pikeun pengerasan / padamaran permukaan bantalan sareng aci ogé bagian anu rumit bentukna ngan ukur daérah khusus anu kedah dipanaskeun.

Ngaliwatan pilihan frékuénsi operasi tina Sistim pemanasan induksi, jero hasilna penetrasi dihartikeun.

Salaku tambahan, tiasa diputuskeun naha daérah éta bakal dikeras dina hawa, ku cai atanapi ku émulsi pengerasan khusus. Gumantung kana médium anu tiis, tingkat béda tina atos kahontal.

induksi hardening tiasa diwujudkeun salaku solusi manual atanapi otomatis. Aya ogé kamungkinan pikeun ngégél dina prosés anu teras-terasan.

  • Cocog pikeun pengerasan sareng tempering tina sababaraha karya, sapertos pengerasan induksi poros, gir, rel pituduh, cakram, pin, sareng bagian sanésna;
  • Éta ngagaduhan fungsi pikeun ngégél teras-terasan, pengerasan sakaligus, pengerasan kontinyu, sareng pengerasan sakaligus;
  • Anggo sistem kontrol numeris atanapi PLC sareng sistem régulasi konversi konvérsi frékuénsi pikeun ngawujudkeun posisi workpiece sareng scanning, sareng sambungkeun PLC sareng catu daya pemanasan induksi pikeun ngawujudkeun produksi otomatis otomatis.
  • Nangtung (pengerasan bagian aci) + horisontal (pengerasan bagian cincin gir)

Hardening mangrupakeun salah sahiji Pemanasan induksi HLQ Daérah aplikasi utama sistem kakuatan. Ratusan solusi atos urang nuju damel di panjuru dunya-seueur diantarana dina industri otomotif.

Kauntungan utama pemanasan induksi pikeun pengerasan nyaéta ngan ukur sababaraha detik. Dina tungku, prosés anu sami tiasa nyandak jam atanapi bahkan sababaraha dinten. Kumaha éta tiasa?

Jawabanana nyaéta induksi anu fenomenal nalika ngahasilkeun panas gancang. Ieu, dina gilirannana, hartosna anjeun tiasa ngahijikeun pengerasan dina prosés produksi. Di sisi sanésna, pengerasan dina tungku, langkung seueur waktos (kaleungitan panas langkung ageung) sareng meryogikeun mindahkeun komponénna boh kana tungku anjeun nyalira atanapi ka subkontraktor.

Integrasi garis-garis tina pengerasan ngirangan waktos timbel anjeun sacara signifikan.

Anjeun ngagaduhan kadali pinuh ku kualitas, waktos pangiriman sareng biaya. Henteu kedah ngangkut kilogram komponén deui sareng maju, anu ngahémat énergi sareng lingkungan. Sareng terakhir tapi sanésna, anjeun ngirangan jumlah administrasi ka minimum.

HLQ Induction Heating Power Systems parantos mangtaun-taun pangalaman dina pengerasan induktif sareng temperasi tina karya anu beragam. Dina manah unggal sistem Hardening nyaéta HLQ Induction Heating Energy Systems Induction Heat Power Source, konverter frékuénsi induksi anu paling canggih di industri. Konverter anu diakui ieu ngabantosan mastikeun hasil pengerasan anu optimal - dinten-dinten, sataun demi taun

nu mesin hardening induksi kalebet Scanning Vertical, Horizontal (centerless) Scanning sareng mesin khusus-sareng séri sareng / atanapi sumber daya induksi kompensasi paralel kalayan rupa-rupa daya kaluaran sareng frekuensi.

  • Alat mesin pengerasan séri ieu nganggo téknologi kontrol nomer, ngagaduhan fungsi quenching sacara kontinyu, sakaligus, sacara ségional sareng teras-terasan, éta utamina dianggo pikeun pemadamian induksi poros, cakram, pin sareng gir, sareng diulas ku presisi pemadaman tinggi. alat mesin pengeras anu dianggo ku ngahubungkeun sareng frékuénsi sedeng, frékuénsi superaudio, frékuénsi luhur sareng mesin pemanasan induksi frékuénsi ultrahigh.
  • Fitur alat mesin quenching / hardening CNC:
  • Sistem CNC: Sistem mesin quenching frékuénsi luhur tiasa nyusun sareng nyimpen rupa-rupa program prosés quenching numutkeun sarat anu dianggo béda-béda.
  • HMI: jinis pemrograman sareng tampilan antar muka mesin manusa dina basa Inggris sareng Cina.
  • Kontrol ngaluyukeun: éta tiasa ngendalikeun kakuatan pemanasan pikeun ngamimitian, ngeureunkeun, bagian manaskeun sareng waktos pendinginan, kagancangan rotasi sareng gerakan gancang.
  • Lathe: ngadopsi struktur dilas kalayan fungsi karat-buktina saé.
  • Bagian pangaluyuan luhur: ngadopsi pangaluyuan listrik, pikeun ngawujudkeun clamping tina sapotong karya panjangna béda.
  • Sistem méja damel: ngadopsi sekrup bola sareng motor servo pikeun nyetir, nyetir cahaya, presisi pituduh luhur sareng posisi anu akurat.
  • Sistem rotasi aci utama: ngadopsi régulasi frékuénsi régulasi pikeun nyadar bagian rotasi laju kontinyu disaluyukeun.
  • Bagian kontrol listrik: alat mesin ngagaduhan fungsi panyalindungan kakuatan-loosing, ngagaduhan kaamanan sareng reliabilitas anu luhur.
  • Pigura: didamel ku pelat waja kandel, kalayan jandéla sareng panto ngageser, nyegah cai Santika, gampang dimuat bagian sareng ngawaskeun prosés pengerasan.

Alat mesin penguat / quenching nangtung nangtung

Alat mesin pengerasan séri ieu nganggo téknologi kontrol nomer, ngagaduhan fungsi quenching sacara kontinyu, sakaligus, sacara ségional sareng teras-terasan, éta utamina dianggo pikeun pemadamian induksi poros, cakram, pin sareng gir, sareng diulas ku presisi pemadaman tinggi. alat mesin pengeras anu dianggo ku ngahubungkeun sareng frékuénsi sedeng, frékuénsi superaudio, frékuénsi luhur sareng mesin pemanasan induksi frékuénsi ultrahigh.

 

Numutkeun béda tina workpiece, aya jinis nangtung, tipe horizontal,jenis katutup, tipe ngaropea, jsb.

1. Standar SK-500/1000/1200/1500 tipe obahan obah Kanggo aci, cakram, pin sareng pengerasan gigi

2.SK-2000/2500/3000/4000 Transformer jinis pindah, Dipaké pikeun manaskeun panjangna langkung ti 1500mm aci

3.Jinis katutup: Disaluyukeun pikeun aci ageung, Lingkungan damel anu langkung bersih.

4. Alat mesin pengeras horisontal

SK-500/1000/1200/1500/2000/2500/3000/4000 Dipaké pikeun poros lemes

5.Jinis khusus

parameter teknis

model SK-500 SK-1000 SK-1200 SK-1500
Panjang pemanasan Max (mm) 500 1000 1200 1500
Maximéter pemanasan (mm) 500 500 600 600
Panjang tahan Max (mm) 600 1100 1300 1600
Maksimum beurat bahan padamel (Kg) 100 100 100 100
Kecepatan rotasi workpiece (r / mnt) 0-300 0-300 0-300 0-300
gancang gerak bahan (mm / mnt) 6-3000 6-3000 6-3000 6-3000
metoda cooling Pendinginan hidrojet Pendinginan hidrojet Pendinginan hidrojet Pendinginan hidrojet
tegangan input 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz
kakuatan motor 1.1KW 1.1KW 1.2KW 1.5KW
Diménsi LxWxH (mm) 1600 x800 x2000 1600 x800 x2400 1900 x900 x2900 1900 x900 x3200
beurat (Kg) 800 900 1100 1200

 

model SK-2000 SK-2500 SK-3000 SK-4000
Panjang pemanasan Max (mm) 2000 2500 3000 4000
Maximéter pemanasan (mm) 600 600 600 600
Panjang tahan Max (mm) 2000 2500 3000 4000
Maksimum beurat bahan padamel (Kg) 800 1000 1200 1500
speed rotasi workpiece (r / mnt) 0-300 0-300 0-300 0-300
gancang gerak bahan (mm / mnt) 6-3000 6-3000 6-3000 6-3000
metoda cooling Pendinginan hidrojet Pendinginan hidrojet Pendinginan hidrojet Pendinginan hidrojet
tegangan input 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz
kakuatan motor 2KW 2.2KW 2.5KW 3KW
Diménsi LxWxH (mm) 1900 x900 x2400 1900 x900 x2900 1900 x900 x3400 1900 x900 x4300
beurat (Kg) 1200 1300 1400 1500

 

Fitur alat mesin pengeras / quenching CNC:

Sistem 1.CNC: Sistem CNC mesin pengeras frékuénsi luhur tiasa nyusun sareng nyimpen rupa-rupa program prosés quenching numutkeun sarat anu dianggo béda-béda.

2.HMI: jinis pemrograman sareng tampilan antar muka mesin manusa dina basa Inggris sareng Cina.

3. Kontrol ngaluyukeun: éta tiasa ngendalikeun kakuatan pemanasan pikeun ngamimitian, ngeureunkeun, bagian manaskeun sareng waktos pendinginan, laju rotasi sareng gerakan gancang.

4.Lathe: ngadopsi struktur dilas kalayan fungsi karat-buktina saé.

5. bagian pangaturan luhur: ngadopsi pangaluyuan listrik, pikeun ngawujudkeun clamping tina potongan karya panjang anu béda.

6. Sistem tabel damel: ngadopsi sekrup bola sareng motor servo pikeun nyetir, nyetir cahaya, presisi pituduh luhur sareng posisi anu akurat.

7. Sistem rotasi aci utama: ngadopsi frékuénsi régulasi ngatur pikeun ngawujudkeun bagéan rotasi laju kontinyu disaluyukeun.

8. Bagian kontrol éléktrik: alat mesin ngagaduhan fungsi panyalindungan kakuatan-kaleungitan, ngagaduhan kaamanan sareng reliabilitas anu luhur.

9. pigura: dilakukeun ku pelat waja kandel, kalayan jandéla sareng panto ngageser, nyegah cai Santika, gampang dimuat bagian sareng monitor gear induksi ngeraskeun prosés.