nguap cai boiler kalawan pemanasan induksi

ngejat cai boiler kalawan induksi pemanasan|induksi uap boilers|
Generator uap induksi éléktromagnétik|boiler uap pemanasan induksi

penemuan ieu relates to hiji induksi menguap cai alat keur ngagolakkeun | induksi steram boiler|éléktromagnétik generator uap induksi anu ngoperasikeun sumber énergi listrik arus anu sering silih ganti. Langkung khususna, penemuan ieu aya hubunganana sareng alat uap induksi éléktromagnétik anu kompak sareng épisién pisan sanggup operasi kontinyu, operasi saliwat sareng operasi pemanasan kosong

Steamer anu dianggo ayeuna, sapertos masak uap, oven konveksi, alat pemanas uap, steamer pikeun nyéépkeun beku, beku pikeun ngolah daun téa, kamar mandi uap kanggo panggunaan rumah tangga, kapal uap pikeun beberesih, sareng kapal uap anu dianggo di réstoran sareng hotél, seueur dianggo salaku alat pikeun ngamangpaatkeun uap anu dihasilkeunna. Sacara umum, bahan bakar fosil (gas, minyak bumi, minyak bumi atah, batubara sareng sajabina) diduruk salaku sumber panas pikeun kapal uap ageung anu ayeuna dianggo. Metoda pemanasan ieu, tapi henteu ekonomis pikeun kapal uap kompak.

Steamer anu relatif kompak dina panggunaan ayeuna umumna nganggo pemanas résistansi listrik salaku sumber panas. Kukus sapertos kitu ngagaduhan uap saliwat ku nyemprotkeun cai dina piring beusi anu parantos dipanaskeun sateuacanna sareng manaskeun atanapi tabung pelindung tina manaskeun tina jero atanapi handapeun piring.

Laju hemat énergi induksi ngejat cai boiler| alat keur ngagolakkeun uap induksi éléktromagnétik:

Kusabab wadah beusi manaskeun nyalira, tingkat konvérsi panas khususna tinggi, anu tiasa ngahontal langkung ti 95%; prinsip kerja generator uap éléktromagnétik nyaéta nalika sababaraha cai asup kana wadahna, éta bakal dipanaskeun kana saluran Uap, pikeun mastikeun cara tetep ngeusian cai, bakal aya pemanfaatan uap anu teras-terasan.

Pedaran produk induksi ngejat cai alat keur ngagolakkeun:

Kualitas industri tekanan tinggi induksi steamist ketel generator uap murni ti pabrik china

1) Sistem Kontrol Éléktronik LCD Full-Otomatis

2) Komponén Inti kualitas luhur——Panas induksi éléktromagnétik

3) Komponén sareng Bagian anu saé kualitasna—— Alat Éléktrik Électric Merk Delixi

4) Perlindungan Interlock Kasalametan Sababaraha

5) Desain Ilmiah sareng Penampilan Anu Menarik

6) Instalasi Gampang sareng Gancang

7) coil induksi magnét manaskeun cai ngagolak ngahasilkeun uap - Nyaéta langkung ramah lingkungan sareng ékonomis

8) Jangkauan Aplikasi Lega

Eusi barang / modéldaya dipeunteun

(KW)

Dipeunteun suhu uap

(℃)

Dipasang ayeuna

(A)

 

Dipeunteun tekanan uap

(mpa)

 

Évaporasi

(Kg / h)

Efisiensi termal

(%)

 

tegangan input

(V / HZ)

Bagian silang ari kakuatan input

(MM2)

 

Diaméter outlet uap

 

Diaméter klep reliefDiaméterna inletDiaméterna solokanGemblengna dimensi

(Mm)

 

HLQ-1010165150.71497380 / 50HZ2.5DN20DN20DN15DN15450 * 750 * 1000
HLQ-2020165300.72897380 / 50HZ6DN20DN20DN15DN15450 * 750 * 1000
HLQ-3030165450.74097380 / 50HZ10DN20DN20DN15DN15650 * 950 * 1200
HLQ-4040165600.75597380 / 50HZ16DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-5050165750.77097380 / 50HZ25DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-6060165900.78597380 / 50HZ25DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-80801651200.711097380 / 50HZ35DN25DN20DN15DN15680 * 1020 * 1780
HLQ-1001001651500.714097380 / 50HZ50DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1730
HLQ-1201201651800.716597380 / 50HZ70DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1730
HLQ-1601601652400.722097380 / 50HZ95DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1880
HLQ-2402401653600.733097380 / 50HZ185DN40DN20DN40DN151470 * 940 * 2130
HLQ-3203201654800.745097380 / 50HZ300DN50DN20DN50DN151470 * 940 * 2130
HLQ-3603601655400.750097380 / 50HZ400DN50DN20DN50DN152500 * 940 * 2130
HLQ-4804801657200.767097380 / 50HZ600DN50DN20DN50DN153150 * 950 * 2130
HLQ-6406401659600.790097380 / 50HZ800DN50DN20DN50DN152500 * 950 * 2130
HLQ-72072016510800.7100097380 / 50HZ900DN50DN20DN50DN153150 * 950 * 2130

 

Kaunggulan & Fitur Sistem Pemanasan Induksi éléktromagnétik:

-Simpen listrik 30% ~ 80%, hususna keur mesin kakuatan badag.
- Henteu aya pangaruh kana lingkungan damel: sistem pemanasan frekuensi tinggi ngagaduhan tingkat panggunaan énergi panas 90% +.
- Pemanasan gancang, kontrol suhu anu akurat
- Bisa dianggo pikeun lila di lingkungan kasar
- Sistem pemanasan frekuensi tinggi ngajantenkeun kakuatan pemanasan langkung ageung dibandingkeun sareng pemanasan kawat tahan tradisional.
- Henteu aya faktor anu teu aman dibandingkeun sareng pemanasan tradisional: suhu dina permukaan wadah bahan sakitar 50 °C ~ 80 °C.

Fitur Generator uap induksi:

1) Sistem Kontrol Éléktronik LCD Full-Otomatis

2) Komponén inti-kualitas luhur--manaskeun induksi éléktromagnétik

3) Komponén sareng Bagian-Bagian anu Berkualitas Tinggi--Perkakas Listrik Merek Terkenal

4) Perlindungan Interlock Kasalametan Sababaraha

5) Desain Ilmiah sareng Penampilan Anu Menarik

6) Instalasi Gampang sareng Gancang

7) coil induksi magnét manaskeun cai ngagolak ngahasilkeun uap - Nyaéta langkung ramah lingkungan sareng ékonomis

8) Jangkauan Aplikasi Lega

Aplikasi induksi ngejat cai alat keur ngagolakkeun | Éléktromagnétik Induksi Pemanasan Generators uap

1, loba dilarapkeun dina industri pangan: kawas kotak uap, mesin Dofu, mesin sealing, tank sterilization, mesin packing, mesin palapis jeung saterusna.

2, kasus aplikasi dina industri biokimia: fermentor, reaktor, pot sandwich, Blénder, Emulsifier jeung sajabana

3, laun-laun diterapkeun dina industri cuci sapertos méja ironing, pengering mesin cuci, pengeringan sareng mesin beberesih, mesin cuci sareng mesin lem jsb.

 

Babandingan tina tipena béda Generators uap
Tipe generator uapGenerator uap GasRésistansi Kawat uap generatorGenerator uap batubaraPemanasan éléktromagnétik uap generator
Énergi DipakéGas ku SeuneuRésistansi Kawat ku ListrikBatubara ku SeuneuPemanasan éléktromagnétik ku Listrik
Nilai tukeur Panas85%88%75%96%
Peryogi Anu Ditugaskeunnuhunteunuhunteu
Akurasi Kontrol Suhu± 8 ℃± 6 ℃± 15 ℃± 3 ℃
pemanasan SpeedalongancangalonGancang pisan
Lingkungan ngagawekeunPolusi saeutik sanggeus dipecatberesihpolusiberesih
Indéks Résiko ProduksiRésiko bocor gas, pipa pajeulitRésiko pipa bocor listrik témbok jero gampang diskalakeunRésiko suhu luhur, polusi beuratTaya résiko bocor, cai & listrik dipisahkeun lengkep
Kinerja Operasionalpajeulitsederhanapajeulitsederhana

Aplikasi tina generator uap pemanasan induksi|boiler uap pemanasan induksi: