palang tambaga preheating induksi

induksi preheating batang tambaga kana suhu

tujuan: Pikeun preheat dua batang tambaga kana suhu dina 30 detik; klién milarian ngaganti sistem pemanasan induksi 5kW pesaing anu nganteurkeun hasil anu henteu nyugemakeun
bahan:  Tambaga tambaga (1.25 "x 0.375" x 3.5 "/ 31mm x 10mm x 89mm)
- Cat nunjukkeun termal
hawa: 750 ºF (399 ºC)
frékuénsi: 61 kHz
pakakas : DW-HF- 15kW, 50-150 kHz catu daya pemanasan induksi sareng workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0 μF
- Dua posisi, coil hélik multi-péngkolan dirancang sareng dikembangkeun pikeun aplikasi manaskeun ieu
Prosés Pemanasan Induksi: Cét anu nunjukkeun termal dilarapkeun dina nyanghareupan palang tambaga, sareng batang éta disimpen dina jero coil. Bageanna dipanaskeun pikeun 30 detik sareng ngahontal suhu. Léngkah salajengna dina prosésna nyaéta manaskeun dua bagéan dina coil dua posisi. Bagian-bagianna dilebetkeun kana coil sareng dipanaskeun dina suhu dina 30 detik.
Dina raraga manaskeun opat bagian kana suhu dina jangka waktu anu sami, dua catu daya sareng dua gulungan dua posisi diperyogikeun.

Hasilna / Mangpaat

- Kacepetan: Induksi tiasa nyumponan sarat waktosna.
- Pangwangunan prosés: Tim lab HLQ sanggup ngabantosan klien ngembangkeun prosés pemanasan énggal anu ngahontal hasil anu langkung saé tibatan anu aranjeunna ningali ku anu lami, langkung handap. Sistim pemanasan induksi
- Efisiensi prosés: Kalayan induksi sareng mitra induksi anu leres, sistem waktos, énergi sareng épisién rohangan éta
dirancang