Aplikasi tungku lebur aluminium induksi

Aplikasi tungku lebur aluminium induksi

Aluminium tungku leburTungku lebur, dirancang salaku tungku induksi kanal, ngabogaan a total kapasitas nyepeng 50 t sareng mangpaat
keur
-beuratna 40 t maksimum. Kakuatan lebur dihasilkeun ku opat induktor dipasang at sudut ditetepkeun dina
lanté tungku kalayan
a total beban anu kasambung 3,400 kW. Masing-masing induktor nampilkeun trafo anu disadap pikeun operasi kontrol masing-masing.
In
nu kajadian kagagalan hiji induktor, anu sanésna nahan keuneung panas at suhu sedengkeun induktorna rusak nyaéta
keur diganti
. Tungku siap deui pikeun operasi produksi saatos a jaman tina 12 jam. Logam lebur nyaéta
dituang
kaluar ngaliwatan tungku tungku sareng tiasa ditransfer at enol gradién ka tungku panyekelan at nu meunteun tina 4 t/h. Anu dicekel-jeung-tungku casting ogé nampi lebur ngalangkungan tungku tungku. Ieu ngamungkinkeun logam ka dipulangkeun ka tungku lebur upami diperyogikeun, kitu ogé at enol gradién.

Kahirupan Layanan Induktor na gagantianana waktu
nu hirup jasa tina induktor gumantung kana kapasitas dipasang, nu jinis sistem pendinginan, bentuk saluranna, sareng jinis lapisan keramik. Palayanan kahirupan 250 dinten dilaporkeun pikeun hawa-leuwih tiis induktor Dihaturkeun at 250 kW, tapi tina hungkul 100 dinten pikeun 400 peringkat kW. In duanana kasus, throughput logam sakitar 1,600 t aluminium.4
Ku ningkatkeun pendinginan epek sareng jinis lapisan keramik, dimungkinkeun pikeun 400-kW induktor pikeun attain faktor hirup tina
250 dinten na
langkung sareng output logam tina 2,500 t/induktor. Sanajan, jasa hirup hungkul 100 dinten ogé henteu kanyahoan. Tutuwuhan operasi anu sanés laporan hirup jasa faktor tina 15-27 bulan.
luhur induktor peunteun 900 kW jeung langkung seueur sareng proongkos duction tina 30 t/ dinten per induktor, meryogikeun diarahkeun
aliran tina
logam sareng pendinginan intensif, ngabogaan teu tacan dioperasikeun pikeun sabaraha lami waktos. Pangalaman awal ditingalikeun yen aliran kuat sabab erosi dina ajeg saluran.
komo padahal éta teu perlu ka ngabersihan saluran, éta dipikahoyong palayanan kahirupan tina induktor ieu ngurangan. Bulupamutahiran parantos dilakukeun ku ngalambatkeun arahan ngalir sareng ku nyayogikeun a langkung stabil cai cooling
sistem, anu méré harepan keur ngahontal kahirupan palayanan faktor tina 12 bulan pikeun luhur-induktor kakuatan.

Scrap aluminium tiasa diolah dina sababaraha unit lebur:
langsung-tungku dipanaskeun (gas atanapi minyak-dipecat) kalayan fasilitas pamulihan panas
tungku lebur induksi, saluran atanapi jinis anu aya.
Pilihan unit ditangtukeun utamina ku kasadiaan sareng bentuk énergi sareng produksi waragad.
Suplai bahan bakar ayeuna nyauran urang ka re-meunteun kasadiaan kahareup na. It is ka diarepkeun yen harga bahan bakar naék ogé bakal butuh an kanaékan harga énergi gaganti- listrik- bisi kitu panginten kudu be dibikeun
luhur sagala séjén ka pemanfaatan anu optimal tina énergi gaganti éta. Ieuh, tungku induksi nawiskeun a
luhur-Faktor panggunaan input listrik, kusabab panas dihasilkeun ku induksi listrik langsung di kamar mandi.
Buruh naék harga di nagara-nagara industri sareng harga logam langkung luhur oblige kami ka remelt malah low-kelas, cahaya-ngukur besi tua na ka migawekeun a lebur unit dimana faktor penting yen nangtukeun ngolah harga anu handap, nyaéta énergi harga, kaleungitan karugian, pamiaraeun harga, sareng padamelan waragad.

Aplikasi tungku lebur aluminium induksi