panyabutan palapis induksi pikeun nyoplokkeun cet

panyabutan palapis induksi pikeun nyoplokkeun cet

Dipiceun palapis induksi prinsipna

Disbonder induksi tiasa dianggo ku prinsip induksi. Panas dihasilkeun dina substrat baja sareng beungkeutanana rusak. Lapisanana teras dicabut sadayana tanpa dibubarkeun sareng leres-leres bébas tina agén anu kontaminasi, nyaéta média blast. Ieu jelas-jelas ngajantenkeun pembuangan sareng daur ulang sampah langkung gampang sareng langkung mirah. Malah di jero pittings sareng retakan dina permukaan palapisna dipiceun.

Pemanasan HLQ Induksi dianggo ku mindahkeun énergi gancang kana substrat baja, salaku hasil ngamankeun pemanasan anu dikontrol tina permukaan sareng ngaleungitkeun gancang-seueur jinis palapis.

Naon panyabutan palapis induksi?

The HLQ Sistem panyabutan palapis induksi mangrupikeun alat pemanasan induksi canggih anu gancang ngausap cet sareng palapis ngawangun anu tangguh. Mangrupikeun cara anu langkung gancang, beresih sareng aman pikeun ngudar palapis.

 

Naon anu kauntungan?

pemanasan induksi tiasa ngungkulan metode cét-Ngabuburit tradisional. Peledasan kasar atanapi grinding disk umumna langkung intensif tanaga padamel sareng masalah anu sanés sapertos biaya kandelan atanapi wadah sareng koléksi média blast, ditambah saringan atanapi pamisahan bahan palapis pikeun pembuangan. Dina seueur padamelan perkotaan ieu mangrupikeun pertimbangan utama sareng mahal pisan pikeun ngungkulan. Sedengkeun, nalika palapis dicabut ku induksi, hiji-hijina limbah nyaéta lapisan nyalira anu dina kaseueuran kasus tiasa disapu atanapi dihuapkeun sapertos limbah bengkel anu sanés.

aman gawe lingkungan: Panas anu dikawasa, dilokalisasi hasilna ngirangan pisan haseup sareng lebu toksik.

gampil bersihkeun: Bahan pelapis utamina mesék dina serpihan tibatan dikucurkeun.

Teu bising operasi: Operator tiasa dianggo di daérah umum tanpa nyiptakeun gangguan.

Mobile: Alat-alatna terjal sareng dipercaya tapi tetep beurat-beurat sareng gampang gerak di tempat padamel.

ngurangan tanaga pamakeanana barang: Pangiriman panas gancang, akurat sareng malikeun ngajantenkeun prosés ngaleungitkeun lapisan épisién énergi.

Kalenturan metode: Panas titik, scanning, freehand sareng semi-otomatis.

Henteu aya watesan: Sistemna tiasa dianggo dina permukaan datar, kontur buleud, bagian jero / luar, kadua sisi substrat, paku keling buleud, sareng sajabana.

Dimana ieu dinya dipaké?

Ngaleungitkeun palapis induksi dianggo dina seueur industri, sapertos kapal / laut, gedong, bak panyimpenan, saluran pipa, jembatan sareng lepas pantai.

pemanasan induksi ngalibatkeun ngagunakeun arus bolak sareng coil induksi pikeun ngahasilkeun medan elektro-magnét anu kuat. Upami dianggo leres, lapangan ieu ngahasilkeun panas handapeun lapisan dina substrat baja, hasilna lapisan de-beungkeutan gancang sareng gampang tina permukaan logam.
Di Alliance, kami nganggo prosés ieu pikeun ngaleungitkeun lapisan tina waja sapertos:

  • Pelapis sababaraha kalebet epoxies, urethanes sareng anu sanés
  • Cét timbel
  • Lapisan tahan seuneu (PFPs)
  • Karét ditempelkeun sareng vulkanisasi ogé karét klorin

Dipiceun Palapis Induksi Dina Tangki Panyimpenan -

nu Élmu sarta Sistem induksi pikeun panyabutan palapis cocog pisan pikeun panyabutan gancang sareng efisien tina permukaan ageung atanapi pikeun pamariksaan lapisan las dina bak panyimpenan. Pangalaman tina damel di handapeun tank nunjukkeun yén serat-kandel gelas (5-6 mm) tiasa dipiceun kalayan tingkat stripping dugi ka 10-12 m2 / jam. sedengkeun sistem lukisan tradisional anu ipis tiasa dipiceun kalayan harga dugi ka 35 m2 / jam.
Henteu ngan ukur sistem Induksi ngahasilkeun manpaat ékonomi anu hébat sapertos tingkat stripping anu langkung luhur sareng pembuangan limbah minimal, tapi ogé ngamungkinkeun lingkungan - sareng operasi ramah operator.

Dipiceun Palapis Induksi Dina Pipa -

Sistem Pemanasan Induksi HLQ anu dipaténkeun pikeun ngaleungitkeun lapisan parantos kabuktosan janten épéktip pisan pikeun pipa sareng proyek pipa hirup di sakumna dunya. Éfisién sareng aman ngaleungitkeun lapisan sapertos Batubara Tar, Ebonite, 3LPE / 3LPP, karét sareng lapisan anu tangguh sanésna kalayan kandel dugi ka 30 mm.

Ngaleungitkeun pelapis sareng HLQ Technologies hemat biaya sareng henteu ngahasilkeun tambahan grit atanapi limbah cai, ngahasilkeun poténsi anu hébat pikeun tabungan dina penanganan logistik, khususna di daérah terpencil. Lapisan gampang dihapus dina strip atanapi potongan anu gampang dilebetkeun kana kantong sampah pikeun pembuangan tanpa résiko tina kontaminasi kana hawa, taneuh atanapi cai.

Jarak damel ti unit utama dugi ka 100m anu ngamungkinkeun operasi anu fleksibel sareng éfisién. HLQ parantos ngembangkeun solusi anu dipaténkeun anu ngaleungitkeun résiko overheating permukaan nalika ngagunakeun sistem induksi dina waja. Ieu parantos janten prasyarat dina prosés kéngingkeun persetujuan pikeun panggunaan minyak langsung- sareng pipa gas.