Pas induksi pengerasan permukaan baja

gambaran

Induksi Surface Hardening steel pas kana 1600 ºF (871 ºC) pikeun aplikasi pengerasan

Induksi Permukaan pengerasan baja pas pikeun pabrik bagian mesin biasana dilakukeun ku pemanasan induksi. Parameter téknis utama nyaéta karasa permukaan, teu karasa lokal sareng jero lapisan anu épéktip efektif.

 

Bahan: Steel fittings (0.75 "/ 19mm diameter)

Hawa: 1600 ºF (871 ºC)

Frékuénsi: 368 kHz

alat-alat:

-Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0 μF
-A coil pemanasan induksi hélik pancake tilu-beluk dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu

Prosés Hardening Induksi

nu Desain pemanasan coil induksi diaktipkeun bagian na diangkat kana coil pemanasan ti handap. Désainna ogé didamel pikeun mastikeun yén éta bakal tiasa dianggo saé dina setelan pelanggan ayeuna. Pangujian awal dilaksanakeun kalayan cet anu nunjukkeun suhu pikeun ngavaluasi kaseragaman pola pemanasan sareng laju pemanasan. Kalayan pola pemanasan anu saé dicandak, sampel diolah dina interval waktos 1.0, 1.25 sareng 1.5 detik. Sampelana murag kana cai padamuan saatos manaskeun kanggo nyimpulkeun prosés pengerasan.

Hasilna / Mangpaat

Kacepetan: Pas dipanaskeun dina kaayaan dua detik
Kekecapan: Induksi nganggo langkung tanaga tibatan metode pemanasan kalapa
Sidik / Desain: pemanasan induksi tiasa diimplementasikeun nalika nyandak rohangan lantai anu saderhana, ditambah desain coil pas dina susunan operasional pelanggan