Lempeng Baja pemanasan Induksi pikeun Forging

gambaran

Lempeng Baja pemanasan Induksi pikeun Forging sareng Formasi Panas

Pelat waja pemanasan induksi logam pikeun ngajalin sareng ngabentuk panas mangrupikeun aplikasi pemanasan induksi anu saé. Industrial Forging induksi sareng formasi panas prosés ngalibatkeun ngabengkokkeun atanapi ngawangun billet atanapi mekar logam saatos parantos dipanaskeun dina suhu anu résistansi na kana deformasi lemah. Blok bahan sanés ferrous ogé tiasa dianggo.

mesin panas induksi atawa tungku konvensional dipaké pikeun prosés pemanasan awal. Billet tiasa diangkut liwat induktor via phermatik atanapi hidraulik; ciwit roller drive; traktor drive; atanapi leumpang balok. Pyrométer non-kontak dianggo pikeun ngukur suhu bilét.

Mesin séjén sapertos tekenan dampak mékanis, mesin lentur, sareng tekanan ékstrusi hidraulik dianggo pikeun ngabengkokkeun atanapi ngawangun logam.

tujuan: Panaskan pelat waja (3.9 "x 7.5" x 0.75 "/ 100mm x 190mm x 19mm) sateuacan ngajantenkeun ngadamel sirah hoe ku tujuan ningkatkeun produksi dibandingkeun sareng preheating ku tungku gas.
bahan: Lempeng baja
hawa: 2192 ºF (1200 ºC)
frékuénsi: 7 kHz
Parangkat manaskeun induksi: DW-MF-125/100, 125 kW Sistim pemanasan induksi dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung tilu kapasitor 26.8 μF.
- Hiji posisi tilu, coil hélik multi-péngkolan dirancang sareng dikembangkeun pikeun ngahasilkeun panas anu diperyogikeun pikeun aplikasi ieu.
Prosés Pelat waja dilebetkeun kana tilu posisi coil hélik multi-péngkolan sareng catu daya dihurungkeun. Jam 37 detik, piring stainless steel kadua dilebetkeun, sareng dina 75 detik piring stainless steel katilu dilebetkeun. Dina 115 detik, suhu anu dipikahoyong kahontal pikeun bagian kahiji, sareng prosés na dilanjutkeun.
Saatos ngamimitian, bagian tiasa dipanaskeun unggal 37 detik tina sekuen anu dilebetkeun. Sedengkeun total waktos siklus nyaéta 115
detik, sabagian tiasa dipiceun unggal 37 detik, anu ngamungkinkeun pikeun induksi pikeun ngahontal tingkat produksi anu dipikahoyong
sareng sadar pangasilan anu lumayan upami dibandingkeun nganggo tungku gas.

Hasilna / Mangpaat

Tingkat produksi langkung luhur: prosés na ngahontal tingkat produksi 100 bagian per jam, sedengkeun tungku gas ngahasilkeun 83 bagian per jam
- Repeatability: prosés ieu tiasa diulang sareng tiasa diintegrasikeun kana prosés produksi
- Precision sareng épisiensi: Pemanasan tepat sareng épisién, kalayan panas ngan dilarapkeun kana pelat waja

 

The perkiraan hawa ngabentuk panas tina bahan industri paling ilahar dipaké nyaéta:

• Steel 1200º C • Kuningan 750º C • Aluminium 550º C

Total Aplikasi Pangwangun Panas Induksi

Mesin pemanasan induksi biasana dianggo pikeun tagihan baja bajak, bar, blok kuningan, sareng blok titanium ka suhu anu ditangtoskeun pikeun ngalaksanakeunkeun sareng panas ngabentuk.

Bagean Ngadamel Aplikasi

Pemanasan induksi ogé dianggo pikeun bagéan panas sapertos pipa ujung, ujung sumbu, bagian otomotif, sareng bar ditungtut pikeun ngabentuk parsial sareng prosés mopohokeun.

Kauntungan Pemanasan Induksi

Upami dibandingkeun kana tungku konvensional, mesin pemanasan induksi pikeun méréskeun nawiskeun prosés anu signifikan sareng kaunggulan kualitas:

Seueur waktos pemanasan anu langkung pondok, ngaminimalkeun skala sareng pengoksidasi
Pangaturan suhu hawa anu gampang sareng akurat. Bagian dina suhu anu diluar spésifikasi tiasa dideteksi sareng dipiceun
Teu aya waktos kaleungitan ngantosan tungku najis dugi ka suhu anu diperyogikeun
otomatis mesin manaskeun induksi meryogikeun padamelan manual anu minimal
Panas tiasa diarahkeun ka hiji titik anu khusus, anu penting pisan pikeun bagian-bagian anu ngan ukur hiji daérah anu ngawangun.
Efisiensi termal anu langkung ageung - panas dihasilkeun dina bagian éta nyalira sareng henteu kedah dipanaskeun dina rohangan ageung.
Kaayaan kerja anu langkung saé. Hijina panas anu aya dina hawa nyaéta bagian-bagianna éta sorangan. Kaayaan digawé jauh langkung pikaresepeun tibatan ku tungku suluh.