Élmu sarta Téknik aluminium foil Pikeun Cap Sealing

Induksi Panaskeun Aluminium Foil Pikeun Cap Sealing sareng manaskeun induktif IGBT

Tujuan Pamanas induksi dianggo pikeun manaskeun polimér laminasi aluminium foil dina 0.5 dugi 2.0 detik. Panas anu dihasilkeun dina foil aluminium ngalembereh polimér anu ngabeungkeut beuheung tina wadah plastik.
Bahan Aluminium foil, poliétilén, polipropilén, polivinillorida, polistirén, poliétilén terephthalate, styrene acrylonitrile
Suhu 300 - 400 (ºF), 149 - 204 (ºC)
Frékuénsi 50 mun 200 kHz
Alat-alat DAWEI pasokan listrik induksi solid-state operasi antara 1 & 10 kW dina frékuénsi 50- 200 kHz. Unit-unit ieu dioperasikeun ku sirah sealing jauh anu ngamungkinkeun kabinét kakuatan utama alat-alatna tiasa ditempatan jauh ti daérah produksi langsung. Jarak dugi ka 100 méter dimungkinkeun. Mikroprosesor dipaké pikeun ngendalikeun
sareng ngajagi sistem sareng mastikeun yén frékuénsi operasi optimal dijaga sepanjang waktos sareng unggal wadah
narima jumlah sarua énergi panas tina siklus ka siklus.
Ngolah Dua jinis laminasi aluminium foil anu béda sayogi pikeun aplikasi ieu. Majelis kahiji kalebet dukungan
dewan / reseal, lapisan lilin, aluminium foil, sareng pilem heatseal pikeun sistem anu didukung (Gambar 1). Majelis kadua kalebet pilem suhu luhur, aluminium foil, sareng pilem heatseal pikeun sistem anu henteu didukung (Gambar 2). Prosedurna pikeun nyocogkeun mémbran foil kana cap sareng pas kana tutup kana wadah saatos produk dieusian.
Hasil Kanggo rakitan aluminium foil sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 1, panas anu diinduksi dina foil logam ku coil induksi ampir
instan ngalembereh palapis polimér sareng beuheung tina wadah ngabentuk segel hermétik antara pilem segel panas
sareng pasisian wadah. Panas ogé ngalembereh lilin antara aluminium foil sareng papan tukang. Lilin téh
nyerep kana papan tukang. Ieu ngakibatkeun hiji beungkeutan ketat hawa antara aluminium foil / mémbran sareng pasisian tina
wadahna, dewan deui dileupaskeun sarta tetep aya dina cap.

Prosés (samb) Dina hal mémbran anu henteu didukung dina Gambar 2, hiji sisi foil aluminium dilapis ku pilem polimér anu tiasa disegel sareng wajah ieu anu bakal kontak sareng disegel kana wadahna. Sisi séjén foil anu bakal aya hubunganana sareng cap ngagaduhan pilem anu lebur-titik anu langkung luhur anu nyegah adhesion tina aluminium kana tutup anu ngamungkinkeun pangguna akhir pikeun nyabut tutup na. Mémbran henteu didukung ilaharna dianggo dimana pangguna akhir nusuk mémbran anu tamper sateuacan masihan produk. Aluminium foil polah salaku panghalang uap ngalestarikeun freshness produk sareng nyegah tina garing.

induksi pemanasan aluminium foil cap sealing