pemanasan induksi aplikasi médis sareng dental

Sistem induksi pemanasan induksi sareng sistem pemanasan induksi pikeun industri médis sareng gigi

pemanasan induksi loba dipaké dina industri médis sareng dental. Pabrikan alat médis kauntungan tina téknologi pemanasan induksi. Éta nyayogikeun beresih, singket, tiasa dibalikan deui, sareng aman pikeun lingkungan kusabab henteu aya seuneu atanapi émisi toksik. Éta dianggo di laboratorium alit ogé fasilitas produksi anu ageung.

Dina taun-taun ayeuna lembaga pendidikan médis beuki seueur anu nganggo pemanasan induksi pikeun nanopartikel sareng panilitian hipertermia éléktromagnétik. Parabot pemanasan induksi HLQ DW-UHF dirancang khusus kalayan aplikasi ieu dina pikiran. Sistem pemanasan induksi HLQ dianggo di seueur Paguron Luhur sareng fasilitas Panilitian di saluruh dunya.

Kumaha Pemanasan Induksi dianggo dina Médis & Gigi Industri?

  • Panilitian sareng uji coba nanopartikel sareng hyperthermia
  • Casting induksi gigi palsu sareng implan médis
  • Catheter tip janten tip tina kateter médis
  • Sterilisasi sambungan di pabrik farmasi atanapi biomédis
  • Perlakuan panas paduan mémori pikeun aplikasi médis
  • Jarum sareng alat-alat bedah panas ngubaran sareng panas staking
  • Pangobatan atanapi pemanasan plasma getih pikeun alat IV

Sistem pemanasan induksi dipaké dina seueur prosés dina industri Médis. Jinis aplikasi pemanasan Induksi anu anjeun bakal mendakan nyaéta ngabentuk tip kateter, bor bor gigi, plastik kana beungkeutan logam sareng seueur deui.

Aya seueur manpaat pikeun nganggo Élmu Induksi dina industri Médis. Mangpaatna nyaéta prosés pemanasan anu henteu beresih anu bersih pisan anu éfisién tanaga sareng prosés pemanasan anu paling terkenal. Pemanasan induksi mangrupikeun cara anu gancang pisan pikeun manaskeun komponén anjeun ku cara konsol. Ieu bakal ngabantosan ningkatkeun hasil produksi anjeun sareng ningkatkeun Kualitas.

Solusi coil induksi gaduh mangtaun-taun ilmu dina industri Médis anu ngadukung palanggan kalayan padamelan pangwangunan énggal sareng ngabantosan desain coil énggal pikeun komponén énggal. Induksi coil Solutions ogé parantos ngabantosan seueur perusahaan chip-biru kalayan ngajaga garis produksina dijalankeun boh ku coil Induction Heating anu ngagantian, atanapi coil Induction Heating Coils.

Solusi Manufaktur Alat Médis sareng Gigi

Dina perekonomian global anu ayeuna beuki kompetitif, perusahaan manufaktur alat médis terus-terusan milari cara pikeun ngirangan biaya produksi sareng ngagancangkeun waktos-ka pasar. Dina waktos anu sasarengan, ningkat kualitas produk sareng konsistensi manufaktur leres-leres penting pisan; teu tiasa aya jalan pintas nalika kahirupan sareng karaharjaan pasién anu dipertaruhkan.

Pabrikan alat médis ngalih kana téknologi pemanasan induksi canggih pikeun ngabantosan tujuan produksi, biaya sareng kualitasna. Pemanasan induksi mangrupikeun cara anu gancang, beresih, sanés kontak pikeun ngainduksi panas pikeun rupa-rupa campuran logam sareng aplikasi anu ngubaran panas. Upami dibandingkeun sareng konveksi, radian, seuneu terbuka atanapi metode pemanasan sanés, manaskeun induksi nawiskeun kaunggulan anu penting.

  • Ngaronjat konsistensi sareng kontrol suhu kaayaan padet & sistem monitoring loop tertutup
  • Produktivitas maksimal kalayan operasi sél; euweuh waktos soaking atanapi panjang siklus cool down
  • Ngaronjatkeun kualitas sareng warpage produk anu diminimalkeun, distorsi sareng tingkat tolak
  • Kahirupan umur panjang kalayan panas khusus pikeun situs tanpa manaskeun bagian mana waé
  • Sora lingkungan tanpa seuneu, haseup, limbah panas, émisi bahaya atanapi noise keras
  • Ngurangan konsumsi énergi nepi ka 80% operasi éfisién énergi

Diantara seueur aplikasi manufaktur alat médis pikeun manaskeun induksi:

Annealing Incoloy Tubing Dina Suasana Pelindung 
Kalayan pasokan listrik 20kW, pemanasan induksi tiasa dianggo pikeun panaskeun tabung waja dugi ka 2000 ° F kanggo anil dina laju 1.4 inci per detik.

Bagian Baja Ortodontik Baja 
Pikeun aplikasi ieu kami ngamanpaatkeun suasana anu teu leueur pikeun merangan kumpulan bagian orthodontik dina 1300 ° F dina waktos 1 detik

Panas netepkeun Nitinol Médis Subtends 
Pemanasan induksi digunakeun pikeun nyéépkeun stent médis dina mandrel pikeun nyetél ukuran anu pas dina dua menit dina 510 ° C

Nyababkeun Tilu Daérah Gabungan Dina Jet Prophy Gigi  
Kalayan leres Desain pemanasan coil induksi, dimungkinkeun pikeun braze tilu sendi sakaligus. Dina sapuluh detik, tilu sendi dina majelis jet prophy dental dipanaskeun dugi ka 1400 ° F kanggo brazing kalayan ningkat konsistensi ngahasilkeun sareng ngirangan waktos siklus.

Panas Staking Konektor Listrik Kuningan Threaded Kana Shell Plastik  
Hasil anu teras-terasan, teras diulang kahontal dina 500 ° F kalayan siklus panas 10 detik. Konektor listrik pageuh kabeungkeut kana cangkang plastik tanpa aya kedip-kedip atanapi robih warna.