Induksi Élmu sarta Batin of Steel Liners

gambaran

Induksi Élmu sarta Batin of Steel Liners Jeung High Frequency Mesin induksi Élmu sarta

Tujuan Pelapis waja panas dina sirah mesin pikeun miceun casing aluminium.
Bahan Steel, 80 mm ID x 190 mm (3.1 dina x 7.5 di.)
Hawa 650 ºC (1202 ºF)
Frékuénsi 60 kHz
Parangkat DW-HF-25kW sistem pemanasan induksi, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 2.6μF.
Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil coil solenoid 10 (internal) internal dipaké pikeun manaskeun lapisan waja janten 650 ºC (1202 ºF) sakitar dua menit.
Tekanan dilarapkeun kana kulit aluminium luar pikeun ngaleupaskeun tina waja. Koil opat posisi tiasa dianggo pikeun manaskeun 4 liner sakaligus.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Panas langsung anu pas pikeun ngaleupaskeun aluminium kalayan gancang sareng bersih. Casing aluminium didaur sareng dianggo deui ngirangan biaya skrap sareng motong.

pemanasan induksi jero