pemanasan induksi pikeun permukaan quenching tina waja

Kinétik pemanasan induksi pikeun pemadaman permukaan baja

Kinétik pemanasan induksi pikeun pemadaman permukaan baja gumantung kana faktor: 1) anu nyababkeun parobihan parameter listrik sareng magnét tina waja salaku hasil tina paningkatan suhu (parobihan ieu ngakibatkeun parobahan jumlah panas anu diserep dina inténsitas lapangan listrik dina arus induksi anu ditangtoskeun) sareng, 2) kana faktor-faktor anu tanggel waler pikeun ngarobah intensitas médan éléktromagnétik nalika manaskeun (nyaéta, perobihan arus dina induktor).

Faktor ieu aya hubunganana sareng parobihan parameter induktor nalika manaskeun waja sareng
kaistiméwaan desain anu dirumuskeun tina aparat frékuénsi luhur, nyaéta naha kakuatan anu digunakeun diatur nalika prosés pemanasan. Dina kaseueuran kasus intensitas médan éléktromagnétik tina induktor henteu tetep konstan nalika manaskeun, sareng parobihan ieu mangaruhan bentuk kurva suhu-waktos.

pemanasan induksi dina perlakuan panas bagian mobil mimiti dianggo di pabrik urang. Dina 1937-1938 permukaan
quenching tina beuheung aci engkol tina mesin ZIS-5 dikembangkeun di pabrik urang di kolaborasi jeung staf
tina laboratorium VP Vologdin. Alat-alatna dipasang salaku bagian tina jalur produksi anu teras-terasan, di mana
bagian-bagian anu disababkeun ku perlakuan mékanis dina aparat frékuénsi luhur semi-otomatis. Langkung ti 61% tina
alt bagian mesin ~ ~ ZIL-164A sareng ZIL-157K mobil permukaanna karasa ku manaskeun induksi.
Permukaan Quenching Bagian Mesin Saatos Élmu sarta induksi.
Pemanasan induksi sacara umum dianggo pikeun pananganan permukaan bagian-bagian.

Kinétik pemanasan induksi pikeun pemadaman permukaan baja