Élmu sarta Téknik Pembuluh Tekanan

gambaran

Rékoméduksi Tekanan Kabeureum Réaktor-Panyekel réaktor-Panyimpenan sareng Pemanasan Tangki Pemanasan

Sistem pemanasan pembuluh tekanan induksi pikeun Réaktor sareng Ketel, Autoklaf, Pembuluh Proses, Tangki Panyimpenan sareng Pakampungan, Mandi, Vét sareng Panci Panci, Kapal Tekanan, Vapourisor sareng superheater, Panukeur Panas, Drum Rotary, Pipa, Kapal Dua Bahan Bakar Dipanaskeun sareng kapal kimia mangrupikeun pemanasan anu paling canggih metoda sayogi pikeun ngolah cairan.

Kami gaduh mesin pemanasan induksi ti 1 KW ~ 500KW. Suhu pemanasan 0 ~ 650 C. Urang tiasa ngadamel mesin pemanasan induksi anu cocog pikeun jinis réaktor anu béda.

Kauntungannana pemanasan induksi pikeun pemanasan reacor:

1. gancang gancang pemanasan kalayan pangaruh pemanasan tinggi

2. Henteu aya hubungan fisik antara coil induksi sareng témbok kapal anu dipanaskeun

3. Instan ngamimitian sareng mareuman-pareum; henteu inersia termal

4. leungitna panas low

5. produk Precision na kontrol suhu témbok bejana tanpa leuwih némbak

6. Input énergi tinggi, idéal pikeun kontrol otomatis atanapi mikro-prosésor

7. Daérah bahaya atanapi operasi industri standar dina tegangan garis

8. Polusi manaskeun seragam gratis dina épisiensi tinggi

9. béaya rendah ngajalankeun

10. Suhu handap atanapi luhur

11. Basajan sareng fleksibel pikeun dioperasikeun

12. Pangropéa minimum

13. Kualitas produk anu saluyu

14. Pemanas mandiri ku sarat rohangan minimum lantai

15. Aman sareng stabil salami 24 jam damel & Langkung ti 10 taun damel

Desain coil pemanasan induksi sayogi pikeun nyocogkeun bejana logam sareng tank tina seueur bentuk sareng bentukna mimitian ti sababaraha séntiméter dugi ka sababaraha méter diaméterna atanapi panjangna. Baja hampang, keluli hampang baja, stainless steel padet atanapi kapal-kapal non ferrous tiasa hasil dipanaskeun. Umumna ketebalan tembok minimum 6 ~ 10mm disarankeun.

nu mesin preheating las induksi di antarana:

1. kakuatan manaskeun induksi.

2. coil pemanasan induksi.

3. Ngalegaan kabel

4. K tipe thermocouple jeung sajabana.

Pemanasan induksi nawiskeun manpaat anu henteu aya dina sistem anu sanés: ningkat efisiensi produksi pepelakan sareng kaayaan operasi anu langkung saé kalayan henteu aya émisi anu penting pikeun lingkungan.

Industri has ngagunakeun prosés prosés induksi:

• Réaktor sareng ketel.

• palapis napel sareng khusus.

• Bahan kimia, gas sareng minyak.

• ngolah dahareun.

• Metalurgi sareng logam bérés sareng sajabina.

HLQ Induksi Tekanan Pembuluh Sistem pemanasan Produsén

Kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun di pemanasan induksi sareng parantos ngembangkeun, mendesain, ngadamel, masang sareng milih sistem Puluh sareng Pipa Pemanasan ka seueur nagara di panjuru dunya. Kusabab sistem pemanasan sacara alami saderhana sareng dipercaya pisan, pilihan pemanasan ku induksi kedah dianggap salaku pilihan anu dipikaresep. Pemanasan induksi ngalambangkeun sadayana kanyamanan listrik dicandak langsung kana prosés sareng dirobih janten panas persis dimana diperyogikeun. Éta tiasa diterapkeun sacara suksés pikeun ampir sadaya kapal atanapi sistem pipa anu peryogi sumber panas.

Induksi nawiskeun seueur manpaat anu henteu kahontal ku cara anu sanés sareng masihan efisiensi produksi pabrik anu ningkat sareng kaayaan operasi anu langkung saé kumargi teu aya émisi anu penting pikeun lingkungan. Sistem ieu cocog pisan pikeun prosés réaksi kontrol caket sapertos produksi résin sintétik dina Area Bahaya.

Sakumaha masing-masing kapal pemanasan induksi nyaéta bespoke ka unggal konsumén kabutuhan khusus sareng sarat, kami nawiskeun ukuran anu bénten-bénten sareng tingkat paningkatan anu béda. Insinyur kami parantos ngalaman mangtaun-taun pangalaman dina ngawangun custom built Sistem pemanasan induksi pikeun sababaraha aplikasi dina rupa-rupa industri. Pemanas dirancang pikeun nyocogkeun kana persyaratan anu tepat tina prosés sareng diwangun pikeun gancang pas kana kapal boh dina karya urang atanapi dina situs.

MANFAAT UNIK

• Henteu aya hubungan fisik antara coil induksi sareng témbok kapal anu dipanaskeun.
• Gancang ngamimitian sareng mareuman. Henteu inersia termal.
• leungitna panas low
• Produk presisi sareng kontrol suhu témbok kapal tanpa nembak.
• Input énergi tinggi. Cocog pikeun kontrol otomatis atanapi mikro-prosésor
• Daérah bahaya atanapi operasi industri standar dina tegangan garis.
• pemanasan seragam bébas polusi dina efisiensi tinggi.
• béaya rendah ngajalankeun.
• Low atanapi suhu luhur damel.
• Basajan sareng fleksibel pikeun dioperasikeun.
• pangropéa minimum.
• Kualitas produk anu saluyu.
• Pamanas mandiri dina kapal ngahasilkeun sarat ruang lantai minimum.

Desain coil pemanasan induksi sayogi pikeun nyocogkeun kana kapal logam sareng tank anu seueur bentuk sareng bentuk anu dianggo ayeuna. Mimitian ti sababaraha centremetres dugi sababaraha méter diaméterna atanapi panjangna. Baja hampang, keluli hampang baja, stainless steel padet atanapi kapal-kapal non ferrous sadayana tiasa hasil dipanaskeun. Umumna ketebalan tembok minimum 6mm disarankeun.

Désainer peringkat unit mimitian ti 1KW dugi ka 1500KW. Kalayan sistem pemanasan induksi teu aya wates dina input kapadetan daya. Sagala watesan anu aya ditumpukeun ku kapasitas nyerep panas maksimum produk, prosés atanapi ciri metalurgi tina bahan témbok bejana.

Pemanasan induksi ngalambangkeun sadayana kanyamanan listrik dicandak langsung kana prosés sareng dirobih janten panas persis dimana diperyogikeun. Kusabab pemanasan lumangsung langsung dina témbok bejana anu aya hubunganana sareng produk sareng karugian panasna lemah pisan, sistem na épisién pisan (dugi ka 90%).

Pemanasan induksi nawiskeun seueur kauntungan anu teu kahontal ku cara sanésna sareng masihan épisién produksi pabrik sareng kaayaan operasi anu langkung saé kumargi teu aya émisi anu penting pikeun lingkungan.

Industri has ngagunakeun prosés prosés induksi:

• Réaktor sareng ketel
• palapis napel sareng khusus
• Bahan kimia, gas sareng minyak
• ngolah dahareun
• Metalurgi sareng logam bérés

• Las Preheating
• Palapis
• pemanasan kapang
• Pas & Henteu cocog
• Majelis Termal
• Ngeringkeun Kadaharan
• Pipa pemanasan Cairan
• Tangki & Panaskeun kapal sareng Isolasi

Susunan HLQ Induction In-Heater Heater tiasa dianggo pikeun aplikasi diantarana:

• Pemanasan Air sareng Gas pikeun Ngolah Bahan Kimia sareng Pangan
• Pemanasan Minyak Panas pikeun Prosés sareng Minyak Anu Henteu Dianggo
• Vaporising sareng Superheating: Ngangkat uap instan, suhu sareng tekanan / suhu rendah sareng luhur (dugi ka 800ºC dina 100 bar)

Proyék Kapal sareng Pamanas Kontinyu sateuacanna kalebet:

Réaktor sareng Ketel, Autoklaf, Pembuluh Proses, Tangki Panyimpenan sareng Pakampungan, Mandi, Panci sareng Panci Panci, Kapal tekanan, Vapourisor sareng superheater, Panukeur Panas, Drum Rotary, Pipa, Kapal Dua Bahan Bakar Dipanaskeun Bahan Bakar

Proyék Pemanas In-Line sateuacanna kalebet:

Alat pemanas Uap Super Dipanaskeun Tekanan Tinggi, Pamanas Udara Regeneratif, Pamanas Minyak Pelumasan, Minyak Élmu sareng Pamanas Minyak Masak, pamanas Gas kalebet Nitrogén, Nitrogen Argon sareng Pemanas Gas Kaya Katalitian (CRG).

pemanasan induksi Mangrupikeun metode non-kontak pikeun sacara otomatis pemanasan bahan listrik-konduktif ku cara nerapkeun medan magnét bolak-balik pikeun ngainduksi arus listrik, katelah arus eddy, dina bahan, katelah susceptor, kukituna manaskeun susceptor. Pemanasan induksi parantos dianggo dina industri metalurgi salami mangtaun-taun pikeun tujuan pemanasan logam, sapertos lebur, pemurnian, panaskeun perlakuan, las, sareng solder. Pemanasan induksi dilakukeun dina sababaraha rupa-rupa frékuénsi, ti frékuénsi saluran listrik AC dugi ka 50 Hz dugi ka frékuénsi puluhan MHz.

Dina frékuénsi induksi anu ditangtukeun épisiénsi pemanasan lapangan induksi ningkat nalika jalur konduksi anu langkung panjang aya dina hiji obyék. Potongan padet anu ageung tiasa dipanaskeun kalayan frékuénsi handap, sedengkeun objék alit peryogi frékuénsi langkung luhur. Pikeun obyék ukuran anu parantos dipanaskeun, frékuénsi anu lemah teuing nyayogikeun manaskeun anu henteu épisién sabab énergi dina médan induksi henteu ngahasilkeun intensitas anu dipikahoyong arus eddy dina obyék. Frékuénsi anu luhur teuing, di sisi anu sanésna, nyababkeun pemanasan henteu seragam kumargi énergi dina médan induksi henteu nembus kana obyék sareng arus eddy ngan ukur ngainduksi dina atanapi caket permukaan. Nanging, pemanasan induksi struktur logam perméabel gas-permeabel henteu dipikaterang dina seni sateuacanna.

Prosés seni sateuacanna pikeun réaksi katalitik fase gas meryogikeun yén katalis ngagaduhan luas permukaan anu luhur supados molekul gas réaktan ngagaduhan kontak maksimal sareng permukaan katalis. Prosés kasenian sateuacanna biasana ngagunakeun bahan katalis porous atanapi seueur partikel katalitik alit, saé didukung, pikeun ngahontal luas permukaan anu diperyogikeun. Prosés seni sateuacanna ieu gumantung kana konduksi, radiasi atanapi konveksi pikeun nyayogikeun panas anu diperyogikeun pikeun katalis. Pikeun ngahontal seléksi réaksi kimia anu saé sadaya bagian réaktan kedah ngalaman suhu anu seragam sareng lingkungan katalitik. Pikeun réaksi endotermik, laju pangiriman panas kumargi kitu kedah seragam mungkin dina sakumna jilid kasur katalitik. Boh konduksi, sareng konveksi, ogé radiasi, sacara alami terbatas dina kamampuanna pikeun nyayogikeun tingkat anu diperyogikeun sareng kaseragaman pangiriman panas.

GB Patén 2210286 (GB '286), anu khas pikeun seni sateuacanna, ngajarkeun ningkatna partikel katalis alit anu henteu konduktif listrik dina pangrojong logam atanapi doping katalis pikeun ngajantenkeun konduktif listrik. Dukungan logam atanapi bahan doping nyaéta induksi dipanaskeun sareng dina gilirannana manaskeun katalis. Patén ieu ngajarkeun panggunaan inti ferromagnetik anu ngalirkeun séntral ngaliwatan ranjang katalis. Bahan anu dipikaresep pikeun inti ferromagnetic nyaéta beusi silikon. Sanaos kapaké pikeun réaksi dugi ka 600 derajat C., aparat GB Patén 2210286 sangsara ku watesan parah dina suhu anu langkung luhur. Perméabilitas magnét inti ferromagnetik bakal turun sacara signifikan dina suhu anu langkung luhur. Numutkeun ka Erickson, CJ, "Buku Panduan Pemanasan pikeun Industri", hal 84-85, perméabilitas magnét beusi mimiti turun di 600 C sareng épéktip musna ku 750 C. Kusabab, dina susunan GB '286, magnét médan dina ranjang katalis gumantung kana perméabilitas magnét inti ferromagnetik, susunan sapertos kitu moal épéktip panaskeun katalis dina suhu langkung ti 750 C, sumawonna ngahontal langkung ageung ti 1000 C anu diperyogikeun pikeun produksi HCN.

Aparatur GB Patén 2210286 ogé dipercaya sacara kimia henteu cocog pikeun persiapan HCN. HCN didamel ku ngaréaksikeun amonia sareng gas hidrokarbon. Dipikanyaho yén beusi ngabalukarkeun dékomposisi amonia dina suhu luhur. Dipercaya yén beusi anu aya dina inti ferromagnetik sareng dina dukungan katalis dina rohangan réaksi GB '286 bakal nyababkeun dékomposisi amonia sareng bakal ngahambat, daripada ngamajukeun réaksi anu dipikahoyong tina amonia ku hidrokarbon pikeun ngabentuk HCN.

Hidrogén sianida (HCN) mangrupikeun bahan kimia penting anu seueur dianggo dina industri kimia sareng pertambangan. Salaku conto, HCN mangrupikeun bahan baku pikeun pembuatan adiponitrile, acetone cyanioxidin, sodium cyanide, sareng perantara produksi péstisida, produk tatanén, agén chelating, sareng pakan ternak. HCN mangrupikeun cairan anu beracun anu bisul dina 26 derajat C., sareng sapertos kitu, tunduk kana peraturan bungkusan sareng transportasi anu ketat. Dina sababaraha aplikasi, HCN diperyogikeun di lokasi jauh anu jauh tina fasilitas manufaktur HCN ageung. Pangiriman HCN ka lokasi sapertos kitu ngalibatkeun bahaya utama. Produksi HCN dina situs anu dianggo pikeun nyingkahan bahaya anu aya dina transportasi, panyimpenan, sareng penangananana. Produksi skala leutik HCN dina situs, nganggo prosés seni sateuacanna, moal tiasa ékonomis. Nanging, skala alit, ogé skala ageung, produksi HCN dina situs téh sacara téknis sareng ékonomis tiasa dilakukeun ngagunakeun prosés sareng aparat penemuan ayeuna.

HCN tiasa dihasilkeun nalika sanyawa anu ngandung hidrogén, nitrogén, sareng karbon digabungkeun dina suhu anu luhur, nganggo atanapi henteu nganggo katalis. Salaku conto, HCN ilaharna dilakukeun ku réaksi amonia sareng hidrokarbon, réaksi anu kacida endotermik. Tilu prosés komérsial pikeun ngadamel HCN nyaéta Blausaure aus Methan und Ammoniak (BMA), Andrussow, sareng prosés Shawinigan. Prosés ieu tiasa dibédakeun ku cara ngahasilkeun panas sareng mindahkeun, sareng ku naha katalis dianggo.

Prosés Andrussow ngagunakeun panas anu dihasilkeun ku pembakaran gas hidrokarbon sareng oksigén dina volume réaktor pikeun nyayogikeun panas réaksi. Prosés BMA ngagunakeun panas anu dihasilkeun ku prosés pembakaran éksternal pikeun manaskeun permukaan luar témbok réaktor, anu dina gilirannana manaskeun permukaan jero tina témbok réaktor sahingga nyayogikeun panas réaksi. Prosés Shawinigan ngagunakeun arus listrik anu ngalir ngalangkungan éléktroda dina ranjang anu cairan pikeun nyayogikeun panas réaksi.

Dina prosés Andrussow, campuran gas alam (campuran gas hidrokarbon anu luhur metana), amonia, sareng oksigén atanapi hawa diréaksikeun ku ayana katalis platinum. Katalis biasana ngandung sajumlah lapisan kasa platinum / kawat rhodium. Kuantitas oksigén sapertos pembakaran parsial réaktan nyayogikeun énergi anu cekap pikeun panaskeun réaktan kana suhu operasi anu langkung ti 1000 ° C. ogé panas réaksi anu dibutuhkeun pikeun pembentukan HCN. Produk réaksi na HCN, H2, H2O, CO, CO2, sareng jumlah tilas nitrit anu langkung luhur, anu teras kedah dipisahkeun.

Dina prosés BMA, campuran amonia sareng metana ngalir di jero tabung keramik anu teu porous didamel tina bahan réfraksi suhu luhur. Bagian jero unggal tabung dijejeran atanapi dilapis ku partikel platinum. Tabung disimpen dina tungku suhu luhur sareng dipanaskeun éksternal. Panas dilakukeun ngaliwatan tembok keramik kana permukaan katalis, anu mangrupikeun bagian anu teu integral tina témbok. Réaksi biasana dilakukeun dina 1300 ° C nalika réaktan ngarujuk kana katalis. Fluks panas anu diperyogikeun tinggi kusabab suhu réaksi luhur, panas réaksina ageung, sareng kanyataan yén coking tina permukaan katalis tiasa lumangsung di handapeun suhu réaksi, anu nganonaktifkeun katalis. Kusabab unggal tabung ilaharna kira-kira 1 ″ diaméterna, seueur jumlah tabung diperyogikeun pikeun minuhan sarat produksi. Produk réaksi nyaéta HCN sareng hidrogén.

Dina prosés Shawinigan, énergi anu diperyogikeun pikeun réaksi campuran anu diwangun ku propana sareng amonia disayogikeun ku arus listrik anu ngalir di antara éléktroda dicelupkeun dina ranjang anu cairan partikel coke non-katalitik. Henteuna katalis, ogé henteuna oksigén atanapi hawa, dina prosés Shawinigan hartosna réaksina kedah dijalankeun dina suhu anu luhur pisan, biasana langkung ti 1500 derajat C. Suhu anu langkung luhur diperyogikeun tempat-tempat anu langkung ageung kendala dina bahan pangwangunan pikeun prosés.

Sedengkeun, sakumaha diungkabkeun di luhur, dipikaterang yén HCN tiasa dihasilkeun ku réaksi NH3 sareng gas hidrokarbon, sapertos CH4 atanapi C3H8, ku ayana katalis logam grup Pt, masih aya kabutuhan pikeun ningkatkeun épisiénsi prosés sapertos kitu, sareng anu patali, supados ningkatkeun ékonomi produksi HCN, khususna pikeun produksi skala leutik. Penting pisan pikeun ngaleutikan panggunaan énergi sareng terobosan amonia bari ngamaksimalkeun tingkat produksi HCN dibandingkeun sareng jumlah katalis logam mulia anu dianggo. Sumawona, katalis henteu matak mangaruhan pangaruh produksi HCN ku ngamajukeun réaksi anu teu pikaresepeun sapertos coking. Salajengna, dipikahoyong ningkatkeun kagiatan sareng kahirupan katalis anu dianggo dina prosés ieu. Anu penting, bagian ageung tina investasi pikeun produksi HCN aya dina katalis grup platinum. Panemuan ayeuna manaskeun katalis sacara langsung, sanés sacara teu langsung sapertos dina seni sateuacanna, sahingga ngalaksanakeun desiderata ieu.

Sakumaha anu parantos dibahas sateuacanna, pemanasan induksi frékuénsi anu kawilang lemah dipikanyaho nawiskeun keseragaman pangiriman panas dina tingkat kakuatan anu luhur pikeun objék anu gaduh jalur konduksi listrik anu cukup panjang. Nalika nyayogikeun énergi réaksi kana tahapan gas endotermik réaksi katalitik, panas kedah langsung dikirimkeun ka katalis kalayan rugi énergi minimum. Sarat pikeun pangiriman panas anu seragam sareng épisién ka permukaan anu luhur, massa katalis gas-permeabel sigana bénten sareng kamampuan pemanasan induksi. Penemuan ayeuna didasarkeun kana hasil anu teu disangka-sangka anu dikéngingkeun ku konfigurasi réaktor anu janten katalisna ngagaduhan bentuk struktural novél. Bentuk struktural ieu ngagabungkeun fitur-fitur tina: 1) panjang jalur konduksi listrik anu épéktip panjang, anu mempermudah pemanasan induksi langsung anu efisien dina katalis sacara seragam, sareng 2) katalis anu ngagaduhan luas permukaan anu luhur; fitur ieu gawé bareng pikeun mempermudah réaksi kimia endotermik. Kurangna lengkep beusi dina rohangan réaksi ngagampangkeun produksi HCN ku réaksi NH3 sareng gas hidrokarbon.

Réaktor pemanasan induksi