Induksi Catheter Tipping Heating

Aplikasi Éléktronik Tipping Frékuénsi Frékuénsi Luhur

Aplikasi pemanasan catheter tipping induksi ieu sering diperyogikeun dina Industri Médis pikeun pembuatan tabung kateter.

Kalayan tipping kateter induksi, énergi RF naékkeun suhu dina stainless steel atanapi kapang kuningan, tanpa sacara fisik ngahubungi kapang atanapi nganggo seuneu anu kabuka. Ujung kateter teras dibentuk ku ngalebetkeun tabung palastik kana paéh anu dipanaskeun atanapi kapang kanggo ngawangun pasisian buleudan. Ujung buleud tina tabung catheter ngamungkinkeun tabung aman dilebetkeun kana manusa anu trauma minimal pikeun jaringan awak. Kapang ogé bakal gaduh kawat anu lebetkeun kana pipa pikeun nyegah pembentukan sumbatan. Kamampuh pangendali suhu anu pas sareng akurat pikeun idéal pikeun aplikasi médis anu tepat ieu. Cetakan biasana dipasangan ku jaket anu didinginkan ku cai anu dianggo pikeun niiskeun kapang anu dipanaskeun deui kana suhu mimiti anu ditetepkeun anu ngamungkinkeun sistem induksi disetir ku zona waktos / siklus anu parantos ditangtoskeun.

Parangkat pemanasan induksi pikeun tipping kateter mastikeun tingkat réliabilitas anu hadé. Prosés manufaktur gancang sareng tepat.

Tipping kateter ilaharna meryogikeun kakuatan anu handap. HLQ ngagaduhan sababaraha unit daya handap anu idéal pikeun kateter kateter sareng bakal nyarankeun pakakas anu pas dumasar kana bagian sareng sarat aplikasi anu unik.

 

Pemanasan Catheter Tipping Maot


tujuan: Pikeun manaskeun kateter aluminium tipping paéh ka luhur 2850F dina waktos 2 dugi 5 detik pikeun ngabentuk bahan katéter. Ayeuna, pemanasan dilakukeun dina 15 detik kalayan alat-alat induksi anu langkung lami. Palanggan hoyong nganggo kaayaan padet alat pemanasan induksi pikeun ngirangan waktos manaskeun sareng ngembangkeun prosés anu langkung épisién.
bahan: Aluminium kateter tipping die ukuran 3/8 ″ OD sareng 2 ″ panjangna sareng leungeun baju nonmagnetic dina zona panas. Bahan kateter didadarkeun siga anu mirip sareng plastik poliuretan. Ogé, kawat waja diaméter 0.035 ″
dilebetkeun kana tabung kateter pikeun nyegah runtuh.
hawa: 5000F
aplikasi: Catu daya induksi kaayaan padet DW-UHF-3kW ditangtukeun pikeun épéktip ngahasilkeun hasil ieu:
–Waktos pemanasan 3.3 detik dugi ka 5000F sareng ngabentuk kateter kahontal ngalangkungan dua (2) langkung dua (2) putaran hélik.
–Katéter kualitas dibentuk ku mencét 1/2 ″ tabung poliuretan kana kapang bari nahan bentukna ku ngagunakeun kawat 0.035 to pikeun nyegah runtuhna tabung. Hasil laboratorium nunjukkeun yén panurunan waktos anu lumayan dilakukeun anu bakal ngamungkinkeun paningkatan produksi anu signifikan bari henteu ngorbankeun kualitas.
Equipment Élmu sarta induksi: DW-UHF-3kWkW catu daya induksi kaayaan padet kalebet stasiun panas jarak jauh anu ngandung hiji (1) kapasitor jumlahna 1.2 µF.
frékuénsi: 287 kHz