alat las ultrasonik | tukang las palastik ultrasonik kanggo termoplastik sareng lawon

gambaran

alat las ultrasonik | tukang las ultrasonik | tukang las plastik ultra sonic sareng Frasing Frékuénsi Otomatis

Ultrasonik las mangrupikeun téhnik industri numana getaran akustik ultrasonik frékuénsi luhur dilarapkeun sacara lokal pikeun bahan padamel anu dicekel dina tekenan pikeun nyiptakeun las nagara padet.

 ♦ Ngudag frékuénsi otomatis otomatis, cocog pikeun sababaraha ukuran las las sareng desain béda anu béda, kisaran frékuénsi otomatis ngudag: ± 400HZ

Conto: 15KHZ ultrasonik, kapang kapang dina 14.4-15.2KHZ tiasa otomatis traceability frékuénsi

♦ Pamakéan komputer CPU pikeun ngawaskeun sababaraha program gancang sareng adaptasi. Fungsi sistem panyalindungan internal "monitoring protection system" bakal ngaréspon kaayaan ieu: suhu teuing sareng tekanan teuing, anu ngabalukarkeun kaleueutan. Arus kaleuleuwihan generator ultrasonik, ngaleupaskeun sirah solder, transduser atanapi transduser, kagagalan sirkuit generator, jst.

♦ Ngepaskeun otomatis ngamungkinkeun generator ultrasonik pikeun otomatis ngalacak sareng ngimbangan parobahan frékuénsi sirah las. Nalika hawa teuing, anggo dina permukaan sirah las atanapi lebu dina sirah, parobihan frékuénsi ieu bakal kajadian.

♦ Sistem amplitudo konstanta otomatis diwangun. Amplitudo ultrasonik tiasa disaluyukeun tina 50% dugi ka 100% stepless pikeun adaptasi sareng pagawéan las anu sanés.

♦ Kalayan IGBT, laju réaksi 100 kali langkung gancang tibatan tabung kakuatan gél silika tradisional.

Mesin plastik plastik las-welder ultrasonic pikeun plastik

model 1520A 1526A 1532A 1542A
prekuensi 15KHz
kakuatan  2000W  2600W  3200W  4200W
 Voltaseu  220V
kapasitas 10-20 kali / mnt
Bentuk nyetir Pneumatic
Panjang Stroke (Horn Journy) 75mm 100mm
Waktu Kaluaran 0.01-9.99S Disaluyukeun
Area Welding Φ100 Φ200 Φ300 Φ400
listrik AC
Modeu kontrol Kadali nomer
tekanan hawa Gawe 1-7 Bar
beurat  90KG  90KG  90KG  120KG
dimensi 450 * 750 * 1100mm 760 * 1000 * 1950mm

Tukang las Plastik Ultrasonik

Fitur utama
1. Mesin Plastik Las Ultrasonik, sacara manual tuning, saderhana dianggo sareng dipiara.
2. Las ku waktos, waktos reureuh, waktos las sareng waktos nahan. Tekanan kerja tiasa diatur.
4. Bagian pneumatik anu akurat sareng kualitas tinggi diimpor
5. kualitas luhur transduser sareng panguat.
6. Perlindungan diri: Over-Current, Frekuensi Deviation, Over-Temperature
7. Sadia dina 4 frékuénsi - 15 KHz, 20 KHz, 35 KHz sareng 40 KHz.
8. Parobihan aplikasi gancang, kakuatan seam las tinggi.
9. Cocog sareng cadence tinggi sareng waktos siklus pondok.

Tanduk las ultrasonik / kapang las ultrasonik:

las las ultrasonik-ultrasonik kapang kapang

aplikasi:

Mesin palastik las ultrasonik seueur dianggo dina industri otomotif, industri éléktronik, industri médis, alat-alat rumah tangga, baju anyaman, perlengkapan kantor, industri kemasan, industri cocooan, sareng sajabina.

Industri otomotif: bagian awak plastik, panto mobil, dasbor otomotif, lampu, kaca spion, visor matahari, bagian interior, filter, bahan reflektif, spike reflektif, bumper, kabel, filter plastik pikeun motor, Radiator, tanki cairan rem, cangkir minyak, bak cai, bahan bakar tank, selang udara, pemurni knalpot, piring baki, sareng sajabina.

Éléktronika Plastik: méter cai prabayar, alat komunikasi, telepon tanpa kabel, asesoris telepon sélulér, kasus telepon sélulér, kotak batre, carjer, klep pangropéa diatur baterai timbal-asam, diskét 3 inci, disk U, kartu SD, kartu CF, sambungan USB, Bluetooth paranti, sareng sajabina.

Alat tulis: folder, albeum, kotak tilepan, papan kerung PP, gelung pulpén, kartrid tinta, kartrid toner, sareng sajabina.

Produk médis sareng Daily: arloji, parabot dapur, tutup botol cair lisan, tutup netes, asesoris telepon sélulér, sikat lemes emas, sareng kabutuhan sadidinten, cecekelan, tutup kaamanan, botol kosmetik, pot kopi, mesin cuci, dehumidifier udara, setrika listrik, ketel listrik, beberesih vakum , panyatur, panutup sareng logam muka gril sareng rékayasa sipil sanés-sanésna.

Produk kaséhatan: produk barudak, kasur udara, gantungan baju, bekel kebon, barang-barang saniter dapur, pancuran, sirah pancuran, sareng sajabina.

aplikasi las ultrasonic

Aplikasi prosés las las

Mesin las las-ultrasonik welder plastik

=