perangko genggam induksi pengerasan

perangko genggam induksi pengerasan

obyektip

induksi hardening sagala rupa ukuran ukuran parangko nyirian genggem.
Wewengkon anu bakal dikeras nyaéta 3/4 ”(19mm) nepi ka burit.

Bahan: Perangko baja 1/4 "(6.3mm), 3/8" (9.5mm), 1/2 "(12.7mm) sareng 5/8" (15.8mm) pasagi

Suhu: 1550 ºF (843 ºC)

Frékuénsi 99 kHz

alat-alat • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45kW, dilengkepan workhead jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0µF pikeun total 2.0µF
• Hiji pemanasan induksi coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosés Hardening Induksi:

Coil dua péngkolan dipaké pikeun nutupan kisaran parangko waja anu dipanaskeun. Cap baja 5/8 "dipanaskeun salami 60 detik dugi ka 1550 ºF (843 ºC) sareng karasa anu dipikahoyong. Bagéan anu langkung alit ogé bakal gampang panas.

Hasilna / Mangpaat

pemanasan induksi nyadiakeun:
• waktos prosés langkung gancang sareng tingkat produksi
• Leungeun bébas pemanasan anu ngalibatkeun euweuh skill operator pikeun manufaktur
• aplikasi tepat dikawasa panas