permukaan induksi sekrup baja pengeras

permukaan induksi sekrup baja pengeras

tujuan:

Beungeut gancang hardening induksi sekrup waja

Bahan: Baja sekrup .25 "(6.3mm) diaméterna

Hawa: 932 ºF (500 ºC)

Frékuénsi: 344 kHz

pakakas

Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 0.3μF jumlahna 0.17μF
• Hiji induksi pemanasan coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosés Hardening Induksi

Coil tilu péngkolan saluran dipaké pikeun manaskeun 9 sekrup dina hiji waktos.
Daya diterapkeun salami 3 detik kanggo ngahontal 932 ºF (500 ºC) sareng ngahontal karasa anu diperyogikeun. Sekrup ngalangkungan sirah coil ka handap dina sistem otomatis dina laju 200 sekrup per menit

Hasilna / Mangpaat pemanasan induksi nyadiakeun:
• panerapan tepat panas
• waktos prosés langkung gancang sareng tingkat produksi
• Kamampuh ngasupkeun kana lini produksi anu tos aya
• Hasil anu teras-terasan, konsisten