Permukaan Pipa Baja Hardening Induksi

gambaran

Induksi Hardening bagéan pipa waja

tujuan: induksi hardening digunakeun dina prosés pikeun ngerasan bagéan pipa waja pikeun ningkatkeun-tahan tahan

bahan: Bagean pipa waja: 1.6 "(40 mm) diameter luar, 0.125" (3 mm) témbok 2 "(50 mm) jangkung

hawa: 1832 ºF (1000 ºC)

frékuénsi: 88 kHz

Parangkat manaskeun induksi: DW-UHF-30 kW, 100kHz Sistim pemanasan induksi, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung opat kapasitor 2.0 μF jumlahna 2 μF
- Hiji induksi pemanasan coil dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu pikeun nutupan kisaran kawat
diaméterna.

Prosés Pemanasan Induksi: A coil hélik lima péngkolan dipaké pikeun panangan leungeun baju waja. Jarak antara giliran coil disaluyukeun pikeun nyayogikeun panas anu seragam kana bagian waja. Bagéan-bagéan éta dipareuman dina 7% poliéster quench nuturkeun siklus panas pikeun ngahontal karasa RC40.

Élmu sarta induksi Naratif: Kuciwa ku tingkat kualitas handap dina prosés anu diluar outsourcing, palanggan nganggo induksi pikeun nyandak perlakuan panas sareng kontrol kualitas produk akhir di-bumi.

Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
- panaskeun langsung kana bagianna, ngahémat énergi sareng waktos
- kontrol tepat pemanasan
- malah distribusi pemanasan sapanjang bagéan
- tingkat produksi gancang & ningkat produksi
- prosés tanpa cacad