pipa baja preheating baja pikeun welding

gambaran

Aplikasi pemanasan induksi ieu nunjukkeun preheating tina pipa waja sateuacan ngelas sareng MF-25kw (25kW) catu daya anu didinginkan ku hawa sareng coil anu didinginkan ku hawa. Preheating induktif bagian pipa pikeun dilas mastikeun waktos pengelasan gancang sareng kualitas anu langkung saé tina sambungan las.

Industri: Manufaktur

alat-alat: Sistem pemanasan induksi MF-25kw

waktos: 300 detik.

suhu: Dibutuhkeun tina suhu lingkungan 600 ° C +/- 10 ° C (1112 ° F / +/- 50 ° F)

bahan:

Pipa baja

Rincian pikeun pipa baja nu dilas:
Jumlah panjang: 300 mm (11.8 inci)
DIA: 152.40 mm (5.9 inci)
Ketebalan: 18.26 mm (0.71 inci)
Panjang pemanasan: 30-45 mm ti tengah (1.1 - 1.7 inci)

Detil pikeun piring baja dilas.
Jumlah ukuran: 300 mm (11.8 inci) X 300 mm (11.8 inci)
Ketebalan: 10 mm (0.39 inci)
Panjang pemanasan: 20-30 mm (0.7-1.1 inci) ti tengah.

Rincian panyesuaian pikeun pipa baja dilas:
Materi: Mika.
Jumlah Ukuran: 300 mm (11.8 inci) X 60 mm (2.3 inci)
Ketebalan: 20 mm (0.7 inci)
Suhu hawa 900 ° C (1652 ° F)

prosés:

Kami nganggo sistem pemanasan induksi anu didukung ku hawa MF-25kw anu ngamungkinkeun pikeun gampang mindahkeun sistem sareng coil manaskeun ka sababaraha tempat las, tanpa kedah nyayogikeun sistem pendinginan cai atanapi selang tambahan.

Pemanasan induksi nyayogikeun panas anu tetep salami prosés. Suhu preheat tiasa kalayan gampang diukur ku alat-alat monitoring temeperature. Metode pemanasan induksi pisan épisién sabab ngaminimalkeun leungitna panas anu sering lumangsung nalika metode pemanasan anu sanés.