Induksi Brazing Tambaga T Pipa Kalayan Mesin Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Tambaga T Pipa Kalayan Mesin Pemanasan Induksi

Frekuensi tinggi Induksi péso tambaga

obyektip

Evaluasi ngagantikeun tambaga seuneu t prazrazing prazing kalayan induksi.

pakakas

DW-HF-25kw frekuensi tinggi mesin pemanasan induksi

bahan

• tube témbok utama - 1.13 ”(28.7 0mm) OD 1.01” (25.65 mm) ID
• tambaga tabung riser - 0.84 "(21.33 0mm) OD, 0.76" (19.30 0mm) ID

power:
Kakuatan sacara manual ngirangan tina kaluaran maksimal 10kW ka 15kW kanggo nyayogikeun distribusi panas dina rapat sareng koil anu diubah.
CATETAN: Wanci panas tiasa ningkat kalayan desain coil khusus.

hawa: 
Kurang leuwih 704 ° C (1300 ° F)

Waktos: 25detik

Léngkah-léngkah prosés

Induksi pipa tambaga kurang ajarTabung tambaga diberesihan sareng dirakit. Dua cincin alloy anu tos didamel tina paduan anu sayogi di laboratorium kanggo demonstrasi. Kawat anu dianggo ngukur 0.787mm (0.031 ") diaméterna Kadua riser tabung tambaga basa tos dipasangkeun sareng fluks kotok bodas. Majelis ieu disimpen dina coil uji per video di handapeunana sareng alloyna ngalir pikeun ngawangun gabungan dina interface "T" dina 30seconds.

Hasil na Conclusions:

Waktu panas targét pikeun rapat gabungan pangleutikna nyaéta 20 detik
. Nganggo coil test laboratorium, urang tiasa pangaruh kutang dina bagian antarmuka tabung (tambaga) dina 30 detik.

Induksi pipa tambaga kurang ajar

 

Induksi pipa tambaga kurang ajar