Preheat Induksi Frequency High pikeun Bagian Threading

gambaran

obyektip
Konsumén preheats rupa-rupa bagian ngarah teras tiasa dianggit. Tujuan tina tés ieu nyaéta pikeun manaskeun tiap bagian janten 600 ° F (316 ° C) dina waktos 30 detik.

pakakas
Mesin pemanasan induksi DW-HF-15kw

Hijian pemanasan induksi HF-15
induksi mesin panas HF-15

bahan
Sampel bagian anu disayogikeun ku nasabah. Ieu kaasup:
• Bagéan 1 diwangun ku waja magnét kalayan 0.375 "(9.525mm) OD
• Bagian 2 diwangun tina baja magnét sareng 0.5 ”(12.7mm) OD
• Bagéan 3 diwangun ku waja magnét kalayan 0.875 "(22.225mm) OD
• Bagian 4 diwangun tina baja magnét sareng 1.5 ”(38.1mm) OD
• Dua coil dianggo. Coil 1 kanggo pemanasan bagian 4 ku 1.5 "(38.1mm) OD. Sadaya bagian sanés dipanaskeun ku coil 2.

parameter konci
Suhu: sakitar 600 ° F (316 ° C)
power:
• Bagian 1: 1.68 kW
• Bagian 2: 2.6 kW
• Bagian 3: 4.74 kW
• Bagian 4: 3.79 Kw
Waktos: kirang ti 30 detik

prosés:
Bagian anu dipuseurkeun dina coil.
DW-HF-15kw Induksi Pemanasan Induksi diaktipkeun.
Suhu diawasi ku kaméra infra red sareng cat Tempilaq.
Sadaya bagian tiasa diuji nganggo setélan alat anu sami. Teu aya parobahan anu diperyogikeun antara siklus panas, salian ti pikeun ngaleungitkeun coil kanggo Bagian 4. Ieu disababkeun ku desain fleksibel Déduksi Hamba-Diri Kuasa Téhnologi anu ngamungkinkeun sistem pemanasan induksi nepi ka rupa-rupa beban.

 

Hasilna / Mangpaat:
Kontrol tepatna waktos sareng suhu
Kakuatan paménta kalayan siklus panas anu gancang
Proses terulang deui, sanes operator gumantung nalika bagian dipasang dina sayang atanapi gantung