Preheating Turbin Blade pikeun Las

gambaran

Induksi Preheating Turbin Blade pikeun Aplikasi Las

tujuan: Induksi PreHeating agul turbin dugi ka 1850 ºF (1010 ºC) kanggo aplikasi las
bahan: Agul turbin baja
hawa: 1850 ºF (1010 ºC)
frékuénsi: 305 kHz
Parangkat manaskeun induksi: DW-UHF-6kW-I 150-400 kHz Sistim pemanasan induksi dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5 μF.

manaskeun inductino manaskeun
- Posisi pemanasan induksi hiji-péngkolan coil pemanasan anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu
Ngolah Posisi hiji-hiji induksi pemanasan coil didesain pikeun manaskeun ujung agul turbin. Kalayan catu daya pemanasan induksi 6kW, agul turbin dipanaskeun nepi ka suhu dina waktos anu dituju hiji menit.

Hasilna / Mangpaat 

Kacepetan: Klién hoyong bagian anu dipanaskeun kana suhu dina hiji menit, anu prosésna kahontal
- Precision: Klién hoyong pemanasan seragam dina ujung sabeulah, anu dicandak ku prosés anu diusulkeun
- Kualitas bagian: Hasil tungtung mangrupikeun prosés preheating anu ngamungkinkeun bagianna gancang ngalih kana langkah las bari
nohonan sadaya sarat kualitas