prosés induksi brazing tabung stainless steel

Induksi Brazing tabung stainless steel sareng baja karat Tangan

obyektip

Induksi Brazing tabung stainless steel sareng alat baja stainless

pakakas

DW-UHF-20kw mesin tandur induksi

bahan
1.75 ″ (44.45mm) Hexagon pas

power: 10.52 kW
hawa: 1300 ° F (704 ° C)
waktos: detik 30

Hasil na Conclusions:

  • pemanasan induksi pinpoints panas ka daérah anu dipikahoyong tina bagian éta
  • kadali prosés ningkat pikeun pemanasan tepat ka hawa nu dipikahoyong
  • Kakuatan on demand na gancang, siklus panas konsisten
  • Téhnologi tanpa polusi, nu duanana beresih jeung aman