Induksi pipa aluminium kurang ajar

obyektip

Frékuénsi tinggi brazing induksi pipa aluminium

pakakas
DW-UHF-6kw-III mesin panjagaan induksi gantung

bahan
Аluminum ka tabung aluminium
Dipancar dina antrian 0.25 "(6.35mm)
Pita ka baja 0.19 "OD (4.82mm)

power: 4 kW
hawa: 1600 ° F (871 ° C)
waktos: 5 detik

Hasil na Conclusions:

pemanasan induksi nyadiakeun:

  • sendi awét kuat
  • zone panas selektif tur tepat, hasilna bagian distorsi kirang na stress gabungan ti las
  • hasilna leuwih konsisten jeung suitability pikeun ngahasilkeun volume badag, tanpa butuh processing angkatan
  • Aman ti brazing seuneu