Setrés induksi ngagentos kosong kosong

Induksi setrés ngagentos dilarapkeun pikeun alloy ferrous sareng non-ferrous sareng dimaksudkeun pikeun ngaleungitkeun résidu résidu internal anu dihasilkeun ku prosés manufaktur sateuacanna sapertos mesin, rolling tiis sareng las. Tanpa éta, pamrosésan salajengna tiasa nimbulkeun distorsi anu teu ditarima sareng / atanapi bahan tiasa sangsara tina masalah jasa sapertos rengat korosi setrés. Perlakuanana henteu dimaksadkeun pikeun ngahasilkeun parobihan anu signifikan dina strukturna matéri atanapi sipat mékanis, sahingga normalna dugi ka suhu anu cukup handap.

Baja karbon sareng baja paduan tiasa dibéré dua bentuk relief setrés:

1. Perlakuan biasana 150-200 ° C ngaleungitkeun setrés puncak saatos karasa bari henteu nyata ngirangan atos (sapertos komponén anu kasus, bantalan, sareng sajabana)

2. Perlakuan biasana 600-680 ° C (contona saatos las, mesin jsb) nyayogikeun rélaxasi anu lengkep.

obyektip

Setrés ngaleungitkeun kosong tina waja karbon rata kalayan laju 30 kaki / 9.1 méter per menit pikeun ngirangan karasa ti luar 2 "/ 51mm dina saban gigir pikeun ngaleungitkeun masalah anu nyusut ku produk akhir
Bahan: Baja karbon kosong kosong (5.7-10.2 "/ 145-259mm lega sareng kandelna 0.07-0.1" /1.8-2.5mm)
Hawa: 1200 ºF (649 ºC)
Frékuénsi: 30 kHz
Alat-alat pemanasan Induksi: Sistem pemanasan induksi HLQ 200kW 10-30 kHz dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dalapan kapasitor 10 μF
- Gulungan pemanasan induksi sababaraha péngkolan dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu
Kosong kosong karbon karbon proses bakal ngalir ngaliwatan coil induksi dina laju 30 kaki / 9.1 méter per menit pikeun watek atanapi setrés ngagentos baja karbon. Salami prosés ieu, baja karbon bakal panas janten 1200 ºF (649 ºC). Ieu bakal cekap pikeun ngaleungitkeun padamelan damel tina 2 "/ 51mm unggal sisi lebar.

Hasilna / Mangpaat

Kacepetan: Induksi gancang manaskeun baja karbon kana suhu, anu ngamungkinkeun laju 30 kaki per menit
–Kefisiensi: pemanasan induksi henteu ngan ukur ngaheéat waktos produksi, éta ogé ngahémat biaya énergi
–Footprint: Induksi nyandak tapak suku anu sederhana, janten tiasa gampang dilaksanakeun kana prosés produksi sapertos
Anu ieu

Perlakuan biasana 150-200 ° C ngaleungitkeun setrés puncak saatos heuras tanpa sacara nyata ngirangan karasa (sapertos komponén anu kasus, bantalan, sareng sajabana):

– Perlakuan biasana 600-680 ° C (contona saatos las, mesin sareng sajabana) nyayogikeun rélaxasi anu lengkep.

– Paduan sanés ferrous mangrupikeun setrés anu dibebaskeun dina seueur hawa anu aya hubunganana sareng jinis sareng kaayaan alloy. Paduan anu parantos atos umur dibatesan pikeun ngagentoskeun hawa dina kaayaan suhu anu langkung sepuh.

Baja stainless austenit mangrupakeun setrés dileungitkeun dihandap 480 ° C atanapi saluhureun 900 ° C, suhu antara ngirangan résistansi korosi dina sasmita anu henteu stabil atanapi karbon handap. Perlakuan di luhur 900 ° C sering aya anneals larutan pinuh.

Normalisasi Dilarapkeun pikeun sababaraha, tapi henteu sadayana, baja rékayasa, normalisasi tiasa ngalemahkeun, ngeraskeun atanapi setrés ngagentos bahan, gumantung kana kaayaan awalna. Tujuanana pikeun ngubaran épék prosés sateuacanna, sapertos casting, forging atanapi rolling, ku cara nyaring struktur anu sanésna janten hiji anu ningkatkeun kaabisa / formabilitas atanapi, dina bentuk produk anu tangtu, nyumponan sarat harta mékanis akhir.

Tujuan utami nyaéta pikeun ngisi waja janten, saatos nyusunna, komponén ngaréspon kalayan memuaskan kana operasi pengerasan (misalkeun ngabantosan stabilitas diménsi). Normalisasi diwangun ku manaskeun waja anu cocog kana suhu anu biasana dina kisaran 830-950 ° C (dina atanapi saluhureun suhu pengerasan tina waja pengerasan, atanapi di luhur suhu carburising pikeun baja karburén) teras mendingan dina hawa. Pemanasan biasana dilaksanakeun dina hawa, janten mesin saterusna atanapi permukaan parantos diperyogikeun pikeun miceun lapisan skala atanapi dekarburisasi.

Steel-pengerasan udara (sapertos sabagian steels gear otomotif) sering "tempered" (subcritically annealed) saatos normalisasi pikeun ngalemeskeun strukturna sareng / atanapi ngamajukeun mesin. Seueur spésifikasi pesawat ogé nyungkeun kombinasi pangobatan ieu. Baja anu henteu biasana dinormalisasi nyaéta anu bakal ngégél sacara signifikan dina nalika pendinginan hawa (sapertos seueur alat alat), atanapi anu henteu ngagaduhan manpaat struktural atanapi ngahasilkeun struktur anu teu pantes atanapi sipat mékanis (mis. Stainless steel).