Sistem pemanasan frékuénsi sedeng MFS

gambaran

sistem pemanasan induksi frékuénsi sedeng sareng catu daya pemanasan

Sistem pemanasan induksi frékuénsi sedeng (Séri MFS) diasétasi ku kisaran frékuénsi 500Hz ~ 10KHz sareng power100 ~ 1500KW, aranjeunna utamina dianggo pikeun pemanasan anu ditembus, sapertos pemanasan rod pikeun ngawangun, lebur, pas sareng preheat pikeun las. Kusabab rentang frékuénsi anu lega, pangaruh manaskeun anu wareg gampang dihontal ku desain pikeun ngémutan sadaya faktor sapertos nembus kahoyong, manaskeun pemanasan, noise damel, gaya aduk magnét sareng sanésna.

Dina mesin frékuénsi sedeng MFS, struktur osilasi paralel dipaké. Komponén kakuatan modul IGBT sareng téknologi kontrol inverting generasi kaopat kami dilarapkeun pikeun mastikeun kualitas luhur jeung reliabilitas. Perlindungan lengkep diadopsi sapertos panyalindungan ayeuna, panyalindungan gagal cai, panyalindungan suhu, panyalindungan tegangan, panyalindungan sirkuit pondok sareng panyalindungan gagal fase. Nalika damel, kaluaran ayeuna, voltase kaluaran, frékuénsi osilasi sareng kakuatan kaluaran sadayana ditingalikeun dina panel operasi pikeun ngabantosan desain coil sareng ngaluyukeun mesin.
Numutkeun ka panggunaan anu béda, dua struktur utama dianggo:
(1) struktur 1 : MF generator + kapasitor + coil

Struktur ieu diadopsi sering dina seueur kagunaan, sapertos rod mesin pemanasan induksi sareng mesin lebur. Struktur ieu saderhana, low leungit sareng efisien tinggi dina manaskeun.
Dina struktur ieu, biasana tabung tambaga 3 dugi 15 méter diperyogikeun pikeun ngadamel coil; voltase coilna luhur dugi ka 550V, sareng henteu diisolasi kana sistem catu daya, janten coil kedah di insulasi leres-leres pikeun mastikeun kasalametan operator.
(2) struktur 2 : MF generator + cap + trafo + coil

Struktur ieu ogé sering dianggo, sapertos lebur dina vakum, frékuénsi sedeng mesin hardening induksi teras salajengna. Ngaliwatan desain babandingan trafo, kaluaran arus sareng voltase tiasa dikontrol pikeun nyugemakeun kahoyong manaskeun anu béda.
Dina struktur ieu, coil aman pikeun operator, tabung coil tiasa kakeunaan langsung sareng insulasi kaluar. Coil gampang dilakukeun ngan ukur sababaraha puteran. Tangtosna, trafo bakal ningkatkeun biaya sareng konsumsi mesinna.

spésifikasi

Models Dipasang kakuatan kaluaran Ngamuk Frékuénsi input ayeuna tegangan input siklus tugas Aliran cai beurat ukuran
MFS-100 100KW 0.5-10KHz 160A 3phase 380V 50Hz 100% 10-20m³ / h 175KG 800x650x1800mm
MFS-160 160KW 0.5-10KHz 250A 10-20m³ / h 180KG 800x 650 x 1800mm
MFS-200 200KW 0.5-10KHz 310A 10-20m³ / h 180KG 800x 650 x 1800mm
MFS-250 250KW 0.5-10KHz 380A 10-20m³ / h 192KG 800x 650 x 1800mm
MFS-300 300KW 0.5-8KHz 460A 25-35m³ / h 198KG 800x 650 x 1800mm
MFS-400 400KW 0.5-8KHz 610A 25-35m³ / h 225KG 800x 650 x 1800mm
MFS-500 500KW 0.5-8KHz 760A 25-35m³ / h 350KG 1500 x 800 x 2000mm
MFS-600 600KW 0.5-8KHz 920A 25-35m³ / h 360KG 1500 x 800 x 2000mm
MFS-750 750KW 0.5-6KHz 1150A 50-60m³ / h 380KG 1500 x 800 x 2000mm
MFS-800 800KW 0.5-6KHz 1300A 50-60m³ / h 390KG 1500 x 800 x 2000mm

ciri utama

  • Desain umpan balik voltase sareng ngadopsi sirkuit résonansi séri LC dumasar IGBT.
  • Téknologi inversi IGBT, konvérsi énergi tinggi langkung ti 97.5%.
  • Hemat énergi 30% nepi dibandingkeun sareng téknologi SCR. Dina sirkuit résonansi séri, coil induksi kalayan tegangan tinggi sareng arus low, janten rugi énergi lemah pisan. Téknologi switch lemes dilarapkeun teras switch loss pisan low.
  • Éta tiasa dimimitian nepi 100% dina kaayaan naon waé.
  • 100% tugas siklus, pangabisa kerja kontinyu 24hours dina kakuatan maksimum.
  • Kirang harmonik ayeuna sareng faktor kakuatan tinggi. Faktor kakuatan salawasna sésana 0.95 di luhur nalika ngajalankeun mesin.
  • Lacak frekuensi sacara otomatis téknologi ngamungkinkeun faktor kakuatan pikeun sésana tingkat luhur salami prosés pemanasan.
  • Réliabilitas anu saé, IGBT mangrupikeun transistor mandiri diri anu mastikeun inversi kalayan suksés sareng nyandak panyalindungan langsung; IGBT dianggo ti perusahaan infineon, pabrik anu terkenal di dunya.
  • Gampang dioperasikeun sareng dijaga, generator induksi IGBT MF gampang dicegah sareng dijaga kusabab struktur sirkuitna anu saderhana. Éta ngagaduhan panyalindungan anu sampurna.

pilihan

  • Kisaran tungku pemanasan, ngarobih jinis anu béda tina tungku pemanasan tungku numutkeun konsumén urang meryogikeun.
  • Sénsor infarared.
  • Kontrol suhu.
  • CNC atanapi PLC dikawasa perlengkapan mékanis pikeun aplikasi pengerasan.
  • Sistem cai tiis.
  • Panyawat rod pneumatik.
  • Disaluyukeun sistem pemanasan otomatis.

aplikasi utama

  • Panas Forging / ngabentuk pikeun workpiece ageung.
  • Surface hardening sabagéan ageung.
  • Preheating tina lentong pipa.
  • Annealing tina las pipa.
  • Lebur tina tambaga aluminium sareng sajabina.
  • Nyusut-fit tina leungeun baju roller.