Induksi Soldering Kuningan Élmu sarta Exchanger

Induksi Soldering Kuningan Élmu sarta Exchanger ti séri Tambaga pipe 

Obyektif Pikeun solder cap kuningan tungtung ka runtuyan tabung tambaga
Bahan Prechembled exchanger panas sareng tabung tambaga sareng 2 tutup tungtung kuningan 2.36 "(60mm) OD, 0.08" dugi ka 0.12 "(2 dugi 3mm) kandel dina dua tungtung, solder cair
Hawa 302ºF (150ºC)
482ºF (250ºC)
frékuénsi 237kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil pancake dua péngkolan dipaké pikeun solder 2 topi kuningan per siklus. Solder cair dicontokkeun kana tutup tungtung sareng dipanaskeun 18 detik dina 302ºF (150ºC) pikeun ngabakar fluks. Teras teh
panas ningkat kana 482ºF (250ºC) salami 15 detik pikeun solder bagian na.
Results
pemanasan induksi nyadiakeun:
• Komo distribusi panas
• Dibandingkeun sareng piring panas, pemanasan induksi tiasa manaskeun dua bagian dina 30 detik vs hiji bagian dina 60 detik
• ngaronjat produksi
• Taya discoloration jeung prosés pemanasan slow

soldering induksi pemanasan kuningan exchanger

 

 

 

 

 

 

soldering induksi kuningan tungtung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pipe kuningan soldering