téknologi pikasieuneun induksi sareng soldering

HLQ Sistem pemanasan induksi mangrupikeun nilai tambah nilai anu tiasa langsung dipasang kana sél manufaktur, ngirangan kénging, sampah, sareng tanpa obor. Sistem bisa dikonpigurasi pikeun kontrol manual, semi-otomatis, sareng sadaya sistem otomatis. Sistem induksi pangotor sareng pésta HLQ sababaraha kali nyayogikeun henteu bersih, sendi bébas bocor pikeun sajumlah lega kaasup garis suluh, panukeur panas, distributor gas, manifolds, perkakas karbida, sareng seueur deui.

Prinsip-prinsip induksi Brazing & Soldering
Brazing na soldering mangrupakeun prosés gabung bahan sarupa atawa dissimilar maké hiji bahan filler cocog. logam Filler ngawengku kalungguhan, tin, tambaga, pérak, nikel jeung alloy maranéhanana. Ngan alloy nu melts na solidifies salila prosés ieu pikeun gabung bahan dasarna sapotong karya. Logam filler ieu ditarik kana gabungan ku aksi kapilér. Prosés Soldering anu dipigawé handap 840 ° F (450 ° C) bari aplikasi brazing anu dipigawé dina suhu luhur 840 ° F (450 ° C) nepi ka 2100 ° F (1150 ° C).

Kasuksésan prosés ieu gumantung desain assembly urang, clearance antara surfaces bisa ngagabung, kabersihan, kontrol prosés jeung Pilihan nu bener pakakas diperlukeun pikeun ngalakukeun hiji prosés repeatable.

Kabersihan ieu ordinarily diala ku ngawanohkeun hiji fluks nu nyertakeun tur leyur kokotor atawa oksida displacing aranjeunna ti gabungan braze.

Bahan Pangeusian Anu Ngeusian
Logat ngeusian logam pangisi tiasa sumping dina sababaraha bentuk, bentuk, ukuran sareng aloi gumantung kana anu dimaksud. Ribbon, cincin preformed, témpél, kawat, sareng pembersih preformed ngan ukur sababaraha bentuk sareng bentuk aloi anu tiasa dipanggihan.

Putusan pikeun ngagunakeun alloy tinangtu jeung / atawa bentukna mangrupakeun kalolobaan gumantung bahan indungna bisa ngagabung, panempatan mangsa ngolah jeung lingkungan layanan pikeun nu produk ahir dimaksudkeun.

Seueur operasi ayeuna dilakukeun dina suasana anu dikendali kalayan simbut gas iners atanapi kombinasi gas iners / aktif pikeun tameng operasi sareng ngaleungitkeun kabutuhan fluks. Métode ieu parantos kabuktosan dina rupa-rupa konfigurasi matérial sareng bagian ngagantikeun atanapi muji téknologi tungku suasana kalayan pas dina waktos - prosés aliran sapotong tunggal.

Clearance mangaruhan Kakuatan
Clearance antara surfaces faying bisa ngagabung nangtukeun jumlah braze alloy, aksi kapilér / penetrasi tina alloy jeung salajengna kakuatan tina gabungan rengse. Pangalusna cocog up kaayaan keur aplikasi pérak brazing konvensional nu 0.002 inci (0.050 mm) kana 0.005 inci (0.127 mm) total clearance. Aluminium ilaharna 0.004 inci (0.102 mm) kana 0.006 inci (0.153 mm). clearances badag nepi ka 0.015 inci (0.380 mm) biasana kakurangan Peta kapilér kacukupan keur hiji braze suksés.

Brazing kalawan tambaga (luhureun 1650 ° F / 900 ° C) merlukeun kasabaran gabungan diteundeun ka minimum mutlak tur dina sababaraha kasus pencét pas dina suhu ambient mun assure tolerances gabungan minimum bari di hawa brazing.

Pemanasan induksi parantos kabuktian mangrupikeun pitulung anu berharga dina prosés gabung ku seueur alesan. Judulana anu gancang sareng kontrol panas anu tepat nawiskeun pemanasan lokalisasi komponén kakuatan tinggi tanpa parah ngarobih sipat-bahan. Hal ieu ngamungkinkeun ogé pikeun ngajentrekeun bahan sesah sapertos alumunium sareng sekuyutan, borongan multi-alloy sareng soldering tina jarak deukeutna.

Pemanasan induksi dina aplikasi pamongkok sareng soldering gampang diadaptasi kana metodeu garis produksi, ngijinkeun susunan strategis alat dina garis pamasangan, sareng upami perlu, dipanén ku jauh kadali. Sering, penganut induksi sareng soldering ngirangan ku nyumput jumlah bagian tina perlengkapan, kalayan pamanasan minimal tina kelenggahan nambah umur hirup sareng ngajaga akurasi alignment komponén anu bakal digabung. Kusabab operator henteu kedah nungtun sumber pemanasan induksi, dua déwasa kenca pikeun nyiapkeun rakitan kanggo ngiluan.

HLQ Alat brazing paranti ngirim kualitas, konsistensi, throughput anu tiasa dikonfigurasi, sareng alat ganti-gancang gancang pikeun sababaraha kabutuhan produksi. Garis induksi Radyne sareng produk pematerian nawiskeun solusi standar pikeun kurang ajar:

aluminium
tambaga
kuningan
Beusi sténless
Karbida
Sareng langkung…