Tabung Baja Preheating Induksi

Tabung Baja Preheating Induksi

obyektip
induksi preheating tabung waja kalayan diaméter 14mm, 16mm, sareng 42mm (0.55 ", 0.63", sareng 1.65 "). Panjang 50mm (2 ″) tabung dipanaskeun dugi ka 900 ° C (1650 ° F) dina handapeun 30 detik.

pakakas
DW-UHF-6KW-III manaskeun induksi gantung

bahan
• Tabung baja sareng ODs: 14mm, 16mm sareng 42mm (0.55 ", 0.63", sareng 1.65 ")
• Kandel témbok: 1mm, 2mm, sareng 2mm (0.04 ″, 0.08 ″, 0.08 ″)

parameter konci
Kakuatan: 5 kW pikeun tabung 42mm, 3 kW pikeun tabung 14 sareng 16 mm
Suhu: 1740 ° F (950 ° C)
Waktos: 26 detik.

prosés:

  1. Lebetkeun tabung waja kana coil.
  2. Larapkeun panas induksi salami 26 detik.
  3. Cabut tabung tina coil.

Hasilna / Mangpaat:

Suhu preheating anu dipikahoyong kahontal kirang ti 30 detik pikeun tilu tabung baja anu béda. Sistem induksi 5 kW kami tiasa dianggo pikeun hasil preheating tina tabung waja kalayan diameter sareng ketebalan anu béda.